harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 2 Ağustos 2022 #51 KafadanKontak dedi: Bilmiyorum ama evet yanlış takmış da olabilirsin. Dikkat etmek gerek böyle şeylerde. Her gördüğün sokete her şey takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi Power'dan çıkan Molex'in tekine taktım reis çalışıyor fan YouTube'da izlediğimi yaptım.
KafadanKontak dedi: Bilmiyorum ama evet yanlış takmış da olabilirsin. Dikkat etmek gerek böyle şeylerde. Her gördüğün sokete her şey takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi Power'dan çıkan Molex'in tekine taktım reis çalışıyor fan YouTube'da izlediğimi yaptım.
KlavyeDelikanlısı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 2 Ağustos 2022 #52 Sadece egzoz fanı taksam olur mu?
harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 2 Ağustos 2022 #53 KlavyeDelikanlısı dedi: Sadece egzoz fanı taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece egzoz fanı taktım.
KlavyeDelikanlısı dedi: Sadece egzoz fanı taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece egzoz fanı taktım.
KlavyeDelikanlısı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 2 Ağustos 2022 #54 harunEr dedi: Ben sadece egzoz fanı taktım. Genişletmek için tıkla... kaç derece fark etti
harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 2 Ağustos 2022 #55 KlavyeDelikanlısı dedi: Kaç derece fark etti. Genişletmek için tıkla... 8 9 derece sanırım.