Bu şekilde egzoz fanım monitöre vurursa sorun yaratır mı? Masada bu şekilde kalırsa kasa parçalarım ısınmıyor fakat sıcak hava monitöre zarar verir mi?
Biraz hava akisi verimsiz, onden cok verimli cekemiyor sanki. Arkadaki fanin monitore dogru olmasinda sorun yok da, senin icin olabilir. Atiyorum ici 60 derece filan diyelim, yazin surekli onune 60 derece hava atacak o fan.
Biraz hava akisi verimsiz, onden cok verimli cekemiyor sanki. Arkadaki fanin monitore dogru olmasinda sorun yok da, senin icin olabilir. Atiyorum ici 60 derece filan diyelim, yazin surekli onune 60 derece hava atacak o fan.
Sıcaklık açısından sorun olmaz ama tavsiyem daha geniş ve ferah bir alan elde etmek adında bilgisayar masasının solunda kalan boşluğa bir sehpa veya alçak bir dolap/çekmecelik vb. mobilya yerleştirip kasayı onun üzerine almanız olur. Ben yaklaşık 3-4 yıldır kasamı bilgisayar masasından bu şekilde ayrı tutuyorum.
Kasanın hava alışı ve tahliyesi kötü olur bu pozizsyonda sıcaklıklar artabilir. Kasayı yan değil de dik bir şekilde ve arkadan mümkün olduğunca uzak masanın ucuna koymak daha iyi olur. Yada sola yere.