Kasaya sahibim fakat yavaştan eklemeler yapıyorum ve ileride kasa değişmeyi düşünüyorum. Egzoz fan önerisi olarak aklımda Be Quiet! BL040 Pure Wings 2 Pwm, 140 mm 4 Pin Kasa Tahliye Fiyatı modeli var. Acaba uygun mudur? RGB falan istemiyorum. Sade ve şık görüntüsü ve işlevi öncelikli. H310M anakartım var. Onu da ileride işlemciyle beraber güncelleyeceğim. Alacağım fanın bir sonraki upgradede kullanılmasını istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İleri de seçeceğim kasalarda şunlardan biri olacak.
4 kasada da arka egzoz fanlar 120mm, 140 almanız yanlış olur bence üst tarafa takmayacaksanız.
Bence dediğiniz fanın 120mm modelini alabilrisiniz, yorumlarını bilemem ama kağıt üzerinde değerleri gayet iyi.
4 kasada da arka egzoz fanlar 120mm, 140 almanız yanlış olur bence üst tarafa takmayacaksanız.
Bence dediğiniz fanın 120mm modelini alabilrisiniz, yorumlarını bilemem ama kağıt üzerinde değerleri gayet iyi.
Ön tarafa 3 tane 120mm veya 360mm sıvı soğutucu düşüyorum. Üstede 240-280mm sıvı soğtucu veya 2 tane 140 mm fan bu seçeneklerim seçtiklerime göre değişecek veya kule tip soğutucu alıp her tarafına fanda takabilirim. Hangisi daha iyi olucaksa.
H310M anakartınız varsa zaten şu an overclock yapamazsınız. Eğer işlemciniz çok ısınıyorsa bence iyi bir hava soğutucu alın, pompa sesi falan olmaz ve daha ucuz olur. Ayrıca sisteme tüm fanları takmak zorunda değilsiniz. Öne 2 tane 120mm, egzoz yerine de 1 tane 120mm yeterli olur bence.
H310M anakartınız varsa zaten şu an overclock yapamazsınız. Eğer işlemciniz çok ısınıyorsa bence iyi bir hava soğutucu alın, pompa sesi falan olmaz ve daha ucuz olur. Ayrıca sisteme tüm fanları takmak zorunda değilsiniz. Öne 2 tane 120mm, egzoz yerine de 1 tane 120mm yeterli olur bence.
Yok zaten sistemde güncelleme yapacağım. Şu an düğün hazırlıklarından dolayı askıya aldım. Alabileceğim ufak şeyleri almak istiyorum. 3tane almak istiyorum. 1 arka 140mm 2 adet 120mm öne veya üste alacağım sıvı soğutma ve ya hava soğutmaya göre sayısında yükseltme yapacağım.