Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #1 Sessiz egzoz fan arıyorum almayı düşündüğüm. 2 model var: Arctic F12 Be Quiet BL039 Öndeki fanlar Arctic. Hepsi aynı olsa iyi olabilir ama hangisi daha sessizdir? Bir de 500 TL bütcede yurt içi öneriniz varsa bakabilirim.
Sessiz egzoz fan arıyorum almayı düşündüğüm. 2 model var: Arctic F12 Be Quiet BL039 Öndeki fanlar Arctic. Hepsi aynı olsa iyi olabilir ama hangisi daha sessizdir? Bir de 500 TL bütcede yurt içi öneriniz varsa bakabilirim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.536 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Mayıs 2024 #2 P12, F12'den daha sessizdir. P statik basınç için optimize edilmiş muhabbeti yapılsa da kasa fanı olarak eskiği yoktur ve daha sessizdir. Bu ikisi arasından BeQuiet'ı alırdım.
P12, F12'den daha sessizdir. P statik basınç için optimize edilmiş muhabbeti yapılsa da kasa fanı olarak eskiği yoktur ve daha sessizdir. Bu ikisi arasından BeQuiet'ı alırdım.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #3 Merdt dedi: P12, F12'den daha sessizdir. P statik basınç için optimize edilmiş muhabbeti yapılsa da kasa fanı olarak eskiği yoktur ve daha sessizdir. Bu ikisi arasından Be Quiet'ı alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Be Quiet almayı düşünüyorum.
Merdt dedi: P12, F12'den daha sessizdir. P statik basınç için optimize edilmiş muhabbeti yapılsa da kasa fanı olarak eskiği yoktur ve daha sessizdir. Bu ikisi arasından Be Quiet'ı alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Be Quiet almayı düşünüyorum.