Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #1 Kasama egzoz fanı alacağım ve temizliği içinde kompresör almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Mesela bu nasıldır? Hodbehod Hava Kompresörü 710 W Fiyatı - Taksit Seçenekleri Hodbehod Hava Kompresörü 710 W en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
Kasama egzoz fanı alacağım ve temizliği içinde kompresör almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Mesela bu nasıldır? Hodbehod Hava Kompresörü 710 W Fiyatı - Taksit Seçenekleri Hodbehod Hava Kompresörü 710 W en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.929 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Temmuz 2020 #2 Egzoz fan için bütçeniz ne kadar? 12cm mi yoksa 14cm mi olacak? RGB sevdalısı mısınız? Kompresörü alabilirsiniz, iş görür seviyede.
Egzoz fan için bütçeniz ne kadar? 12cm mi yoksa 14cm mi olacak? RGB sevdalısı mısınız? Kompresörü alabilirsiniz, iş görür seviyede.
Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #3 Motionless IN White dedi: Egzoz fan için bütçeniz ne kadar? 12cm mi yoksa 14cm mi olacak? RGB sevdalısı mısınız? Kompresörü alabilirsiniz, iş görür seviyede. Genişletmek için tıkla... 12cm olursa iyi olur, kasamın 14cm fan desteği olup olmadığını bilmiyorum. Fan başına 40-50 TL verebilirim, 2 fan alacağım. RGB olmasına gerek yok.
Motionless IN White dedi: Egzoz fan için bütçeniz ne kadar? 12cm mi yoksa 14cm mi olacak? RGB sevdalısı mısınız? Kompresörü alabilirsiniz, iş görür seviyede. Genişletmek için tıkla... 12cm olursa iyi olur, kasamın 14cm fan desteği olup olmadığını bilmiyorum. Fan başına 40-50 TL verebilirim, 2 fan alacağım. RGB olmasına gerek yok.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #4 Aerocool Force 12 cm PWM 4Pin Kırmızı Sessiz Fan (AE Fiyatı Aerocool Force 12 cm PWM 4Pin Kırmızı Sessiz Fan (AE en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Bakabilirsiniz hocam.
Aerocool Force 12 cm PWM 4Pin Kırmızı Sessiz Fan (AE Fiyatı Aerocool Force 12 cm PWM 4Pin Kırmızı Sessiz Fan (AE en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Bakabilirsiniz hocam.