YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma kule tipi işlemci soğutucusu aldım, değerler çok düştü. Kasanın yan kapağını kapattığımda değerler 2 katına çıktı. Egzoz fan sıcak havayı atamıyor, çok yavaş dönüyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2024
Arkadaşlar bilgisayarıma kule tipi işlemci soğutucusu aldım, değerler çok düştü. Kasanın yan kapağını kapattığımda değerler 2 katına çıktı. Egzoz fan sıcak havayı atamıyor, çok yavaş dönüyor. Ne yapmam lazım?
Bowsluq Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri NZXT H9 flow Amd Ryzen 5 7600x Gigabyte B650M DS3H Kingston Fury Beast RGB cl36 5600mhz 48 Gb Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra Cougar CGR Polar 1200 W Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #11 YRGNC dedi: Çok teşekkürler hocam fanı direkt PSU'ya bağlamışlar ondan söküp cha soketine takıp BIOS'tan hızı fulledim püfür püfür atıyor şimdi sıcak havayı. Genişletmek için tıkla... Eğer yanlış porta takıldıysa ve düzelttiysen BIOS'tan ayar yapmana gerek yok zaten gerektiğinde hızını arttırır. Artı 0 Eksi
YRGNC dedi: Çok teşekkürler hocam fanı direkt PSU'ya bağlamışlar ondan söküp cha soketine takıp BIOS'tan hızı fulledim püfür püfür atıyor şimdi sıcak havayı. Genişletmek için tıkla... Eğer yanlış porta takıldıysa ve düzelttiysen BIOS'tan ayar yapmana gerek yok zaten gerektiğinde hızını arttırır.
KS KS YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #12 Bowsluq dedi: Eğer yanlış porta takıldıysa ve düzelttiysen BIOS'tan ayar yapmana gerek yok zaten gerektiğinde hızını arttırır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık konusunda takıntılıyım biraz ben kendim manuel fulledim içim rahat olsun diye sesi rahatsız etmiyor zaten. Artı 0 Eksi
Bowsluq dedi: Eğer yanlış porta takıldıysa ve düzelttiysen BIOS'tan ayar yapmana gerek yok zaten gerektiğinde hızını arttırır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık konusunda takıntılıyım biraz ben kendim manuel fulledim içim rahat olsun diye sesi rahatsız etmiyor zaten.
Bowsluq Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri NZXT H9 flow Amd Ryzen 5 7600x Gigabyte B650M DS3H Kingston Fury Beast RGB cl36 5600mhz 48 Gb Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra Cougar CGR Polar 1200 W Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #13 YRGNC dedi: Hocam sıcaklık konusunda takıntılıyım biraz ben kendim manuel fulledim içim rahat olsun diye sesi rahatsız etmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tabii son karar senin ancak fanın normale göre daha erken eskir Full de kullanırsan. Artı 0 Eksi
YRGNC dedi: Hocam sıcaklık konusunda takıntılıyım biraz ben kendim manuel fulledim içim rahat olsun diye sesi rahatsız etmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tabii son karar senin ancak fanın normale göre daha erken eskir Full de kullanırsan.
KS KS YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #14 Bowsluq dedi: Tabii son karar senin ancak fanın normale göre daha erken eskir Full de kullanırsan. Genişletmek için tıkla... Eskisin hocam işlemcime ekran kartıma zarar geliceğine fanım bozulsun. Artı 0 Eksi
Bowsluq dedi: Tabii son karar senin ancak fanın normale göre daha erken eskir Full de kullanırsan. Genişletmek için tıkla... Eskisin hocam işlemcime ekran kartıma zarar geliceğine fanım bozulsun.