Egzoz fanı dönmüyor

Koltuk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler bugün Valorant oynarken bilgisayarımdaki egzoz fanı dönmemeye başladı. LED'leri yanıyor ama fan dönmüyor kasayı açtım fanı sildim ama olmadı kasanın kenarınıda açtım. Böyle işlerden anlamadığım için geri kapattım yardım edebilecek var mı egzoz fanı olmadan sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler bugün Valorant oynarken bilgisayarımdaki egzoz fanı dönmemeye başladı. LED'leri yanıyor ama fan dönmüyor kasayı açtım fanı sildim ama olmadı kasanın kenarınıda açtım. Böyle işlerden anlamadığım için geri kapattım yardım edebilecek var mı egzoz fanı olmadan sorun olur mu?
Egzoz fanını kendiniz manuel olarak döndürdüğünüzde kendi kendine dönmeye başlıyor mu?

Egzoz fan önemli hocam. Güzel aşırı ucuza fanlar var molex girişli onlardan alın en kötü.
Zauss 12cm Bu fanı amazondan 40 tl gibi bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hava akışı filanda gayet iyi bir sorunla karşılaşmadım.

Sorun olur mu olmaz mı onu donanımların sıcaklıkları ile anlarız. Hiç değilse önden bir fan çıkarıp arkaya takın. Faydası olur. Çünkü öyle ekran kartları var ki soğutmaları çok iyi oluyor. 2-3 derece fark oluyor.

Hocam fanı düzeltmek için bir şeyler yapabilir miyim yapamazsam yeni fan sipariş vereceğim.

Hocam fanı düzeltmek için bir şeyler yapabilir miyim yapamazsam yeni fan sipariş vereceğim.
5-10 dakika oynayın fanın ortasına dokunun ısınma varsa akım gidiyor ise bu motorda sıkıntı olduğu anlamına gelir. Motoru yağlamayı deneyebilirsiniz. Bu arada CFM değeri yüksek fan alın. ARCTIC F12 veya daha ucuza ID COOLING SDW seçebilirsiniz. SDW daha seslidir, ama daha iyi havayı atar/içeri sokar. Arctic çok sessizdir ama hava akışı SDW'ye göre nispeten daha kötüdür. Karar sizin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı