B Berkancann13 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 21 Haziran 2023 #1 Ben bilgisayardan çok fazla anlayan biri Değilim. Sadece şu an egzoz fanım devre dışı ve ekram kartım çok ısınıyor. Egzoz fanını power'a mı takmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Ben bilgisayardan çok fazla anlayan biri Değilim. Sadece şu an egzoz fanım devre dışı ve ekram kartım çok ısınıyor. Egzoz fanını power'a mı takmam gerekiyor?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 21 Haziran 2023 #2 Hocam niye anakarta takmıyorsunuz? Eğer takacak pin kalmadıysa çoklayıcı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Konu ne diyor, başlık ne diyor, Türkçe ağlıyor, Mod bunu nasıl onaylıyor. Anakarta tak fanı, güç kablosunu da PSU'dan gelen kablolardan uyan birine. Artı 0 Eksi
Konu ne diyor, başlık ne diyor, Türkçe ağlıyor, Mod bunu nasıl onaylıyor. Anakarta tak fanı, güç kablosunu da PSU'dan gelen kablolardan uyan birine.
KS KS B Berkancann13 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 21 Haziran 2023 #4 arandur dedi: Konu ne diyor, başlık ne diyor, Türkçe ağlıyor, Mod bunu nasıl onaylıyor. Anakarta tak fanı, güç kablosunu da PSU'dan gelen kablolardan uyan birine. Genişletmek için tıkla... Ne kızıyon ya Artı 0 Eksi
arandur dedi: Konu ne diyor, başlık ne diyor, Türkçe ağlıyor, Mod bunu nasıl onaylıyor. Anakarta tak fanı, güç kablosunu da PSU'dan gelen kablolardan uyan birine. Genişletmek için tıkla... Ne kızıyon ya