Athaenn Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar selam kasayı bu şekilde masanın üstüne koydum monitöre sıcak hava zarar verir mi? Monitör fanın arkasında kalıyor. Resim yüklerken sorun oluştu resim yükleyemiyorum.
Arkadaşlar selam kasayı bu şekilde masanın üstüne koydum monitöre sıcak hava zarar verir mi? Monitör fanın arkasında kalıyor. Resim yüklerken sorun oluştu resim yükleyemiyorum.
S svencool Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Aralık 2024 #2 Tahminimce verebilir hocam.
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 30 Aralık 2024 #3 Athaenn dedi: Arkadaşlar selam kasayı bu şekilde masanın üstüne koydum monitöre sıcak hava zarar verir mi? Monitör fanın arkasında kalıyor. Resim yüklerken sorun oluştu resim yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratabilir hocam.
Athaenn dedi: Arkadaşlar selam kasayı bu şekilde masanın üstüne koydum monitöre sıcak hava zarar verir mi? Monitör fanın arkasında kalıyor. Resim yüklerken sorun oluştu resim yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratabilir hocam.
numune23 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 30 Aralık 2024 #4 Kasanın üfleyeceği sıcak havadan bir şey olmaz diye düşünüyorum belki panele zarar verir. Arkası dönükse sıkıntı olmaz.
Kasanın üfleyeceği sıcak havadan bir şey olmaz diye düşünüyorum belki panele zarar verir. Arkası dönükse sıkıntı olmaz.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.479 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #5 Hocam sıcaklık sürekli artıp azalan bir durum olduğu için özellikle monitörün panelinde bazı katmanların materyalleri deforme olabilir. Bence direkt bir sıcak veya soğuk ısı kaynağını monitörden uzak tutmalısınız.
Hocam sıcaklık sürekli artıp azalan bir durum olduğu için özellikle monitörün panelinde bazı katmanların materyalleri deforme olabilir. Bence direkt bir sıcak veya soğuk ısı kaynağını monitörden uzak tutmalısınız.
Athaenn Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #6 Hocam o zaman kasayı tekrar yere alıyorum teşekkür ederim hepinize elimi koyduğum zaman ekrana hava gelmiyor. Dosya Ekleri IMG_0235.jpeg 63,1 KB · Görüntüleme: 21 IMG_0234.jpeg 65,5 KB · Görüntüleme: 26
Hocam o zaman kasayı tekrar yere alıyorum teşekkür ederim hepinize elimi koyduğum zaman ekrana hava gelmiyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.479 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #7 Bu şekilde çok sıkıntı olmayacaktır hocam. FOtoğrafta bakınca tam gelmiyor önden yalayıp geçiyor. Ama toz atar çok ekran üzerine.
Bu şekilde çok sıkıntı olmayacaktır hocam. FOtoğrafta bakınca tam gelmiyor önden yalayıp geçiyor. Ama toz atar çok ekran üzerine.
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 30 Aralık 2024 #8 Athaenn dedi: Hocam o zaman kasayı tekrar yere alıyorum teşekkür ederim hepinize elimi koyduğum zaman ekrana hava gelmiyor. Genişletmek için tıkla... @KafadanKontak hocamın da dediği gibi ekrana çok toz atar bu şekilde. Yağmurdan kaçarken, doluya tutulmak olur bu.
Athaenn dedi: Hocam o zaman kasayı tekrar yere alıyorum teşekkür ederim hepinize elimi koyduğum zaman ekrana hava gelmiyor. Genişletmek için tıkla... @KafadanKontak hocamın da dediği gibi ekrana çok toz atar bu şekilde. Yağmurdan kaçarken, doluya tutulmak olur bu.