Egzoz fanın RGB ışığı yanmıyor

• Konuyu başlatan geld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 198

geld

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem aldım daha 2. haftası. Sorum şu, Total'de 5 tane fan var kasada. 1 tanesi kule tipi 5 fanım da çalışıyor. Ön 3 tanesi ve kule tipi olanında RGB ışıkları yanıyor ama egzoz fan denilen fanın RGB ışıkları kendi kendine kapanmış. Fan çalışıyor ama RGB ışığı yanmıyor. Fan da mı bir sıkıntı var? Teknik kısımdan anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden yanıp hiçbir müdahale etmemenize rağmen yanmıyorsa LED'i bozulmuştur veya temassızlık vardır. Fanın kablosunu takip edip gittiği soketi kontrol ettiniz mi?

Hiçbir müdahalede bulunmadım kendi kendine sönmüş PC'ye herhangi zararı vs olur mu dediğim gibi o söket kısımlarından falan anlamıyorum kurcayalayıp bozarım diye dokunmak istemiyorum İncehesap'tan almıştım iletişime geçmemi öneriyor musunuz?

@geld iletişime geçerseniz yardımcı olurlar ama komple kasayı isteyebilirler sizden. Bu şekilde kullanmanızın bir sakıncası olacağını sanmıyorum.

Bende sakıncası olmaz diye düşünüyorum sadece ışık yok ama 2 haftalık yeni bir sistemde böyle ufakta olsa sorun olması biraz can sıkıcı yine de teşekkür ederim cevap için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı