alpr.ysr Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 PSU bugün garantiden geldi, montajını da MediaMarkt'a yaptırdık kumandada renk değiştirdiğim zaman ön fanlar değişiyor egzoz fanı birkaç renk değişip rengi değişmemeye başlıyor sadece küçük bir kenarı renk değiştiriyor. Ne yapmam lazım?
PSU bugün garantiden geldi, montajını da MediaMarkt'a yaptırdık kumandada renk değiştirdiğim zaman ön fanlar değişiyor egzoz fanı birkaç renk değişip rengi değişmemeye başlıyor sadece küçük bir kenarı renk değiştiriyor. Ne yapmam lazım?
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.772 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #2 Garantiye yolla.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 758 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 Hocam fanın kablolarını kontrol edin
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Eylül 2021 #4 Garanti varsa geri ver.
alpr.ysr Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 BeyazXtrail dedi: Hocam fanın kablolarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara baktım sorun görülmüyor.
BeyazXtrail dedi: Hocam fanın kablolarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara baktım sorun görülmüyor.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 758 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 alpr.ysr dedi: Hocam onlara baktım sorun görülmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edin o zaman
alpr.ysr dedi: Hocam onlara baktım sorun görülmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edin o zaman
alpr.ysr Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #7 BeyazXtrail dedi: Hocam iade edin o zaman. Genişletmek için tıkla... Servise götürdüm soketin yerini değiltirdi sorun çözüldü.
BeyazXtrail dedi: Hocam iade edin o zaman. Genişletmek için tıkla... Servise götürdüm soketin yerini değiltirdi sorun çözüldü.