Egzoz fanının yaprağı koptu

imeN

Hectopat
Daha fazla  
İyi bir bilgisayarcıda PC temizlettim performans bayağı arttı +15 FPS oldu oyunlarda fakat eve geldiğimde bir de ne göreyim egzoz fanının bir yaprağı kopmuş herhalde hava basarken gitmiş. Şimdi ne yapacağım? Parçayı oradan alıp yapıştırmaya mı çalışayım yoksa yeni bir tane mi alayım? Hangisini alayım? Masa da aşırı vibrasyon yapıyor aim kayıyor.

Yenisini alın derim. Yapıştırma sağlıklı olmaz.

Hocam eğer kırılan parça duruyorsa 705 gibi hızlı yapıştırıcı kullanıp fanı düzeltebilirsin bana da oldu düzelttim. Yaprağı kopuk olduğu için kanatlarda dengesizlik var yaprağı düzgün ve keskin detayları birleştirirseniz düzelir masaüstü fanları genelde 1300 ila 2000 RPM'dir bu yüzden hiçbir şey olmaz önemli olan sizin onu iyi birleştirmeniz ve yapıştırıcı kalitesi. Diğer çözüm ise fanı ücretli değiştirin.

Bilgisayarcıya durumu anlattığınızda kabul etmemesi kuvvetle muhtemel. Yenisini sizin almanız gerekecek gibi duruyor. Bilgisayar temizliği için bilgisayarcıya gitmeye gerek yok aslında. Bilgisayarı temizlemek diğer konulara göre en basit olanı, kendisi yapmazsa parasıyla rezil olabiliyor insan sizin de şu an yaşadığınız durum gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı