Egzozdan ceza yediğimiz nasıl anlaşılır?

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim ablalarım öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşların yanına gittiğimde hoşuma gittiği için ara sıra egzozu söküyorum. Bugünde arkadaşlarımın yanına giderken elleri ile yavaşla işareti yaptılar bende tabii biraz gaz vererek gittim. Meğerse polis abilerim kafelerin arasında bir yere oturup yemek yiyorlarmış ve bana el hareketi yaptılar. Ben durarak uzaktan özür diledim ve kontağı kapattım ve motoru kenara ittikten sonra egzozumu geri taktım fakat yanıma gelmediler. Sizce otururken uğraşıp plakama ceza yazmış olabilirler mi? Çünkü hiç yanıma gelmediler ve orada bir müddet bekledim. Yaptığım için pişmanım ve bir daha yapmayı düşünmüyorum. Sizce ceza yazıldı mı?

Yanına gelmedilerse bişey yapmamıslardır diye düşünüyorum

Yanına gelmedilerse bir şey yapmamıslardır diye düşünüyorum.

Aslında ben gelirler diye birkaç saniyeliğine göz göze geldim fakat yanıma gelmediler. Motoru stop edip egzozu taktım. Yazmak isteselerdi o sıra gelirler diye düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Plakanı alıp elektronik yazabilirler. Yazıldığından itibaren 6 saat içinde de e devletinize düşer. İyi bir ders olmuş, bir daha bu tip şeylere girişmezsiniz.

Şimdiye kadar gelmediyse daha gelmez. Benim plakaya yediğim cezalar eve gitmeden mailime düşüyor.

Egzozdan ceza yediğinde motorun bağlanır ve trafikten men olur. Çekiciye yüklenip fotoğrafı çekilir, bazı polisler çekicide fotoğraf çektikten sonra motoru geri indirip seni gönderebiliyor. Bazıları da motoru indirmiyor ekstra çekici ve otopark ücreti kitliyor. Sonra Motoru gidip otoparktan alıyorsun, orijinal egzozla muayeneye falan sokuyorsun. Muayeneden geçti kağıdıyla trafik menini kaldırıyorsun falan. Yani egzoz cezası uzun bir süreç, plakaya yazılıp e-devlete düşen türden bir ceza değil. Bir daha bu işlere girmemeni öneririm. Hem para cezasına hem de bu kadar uğraştığına değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…