Ehliyet almak için araba önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Ehliyet almak için hangi aracı seçmeliyim? Seçeneklerim: Yeni kasa golf, yeni kasa citroën C3, yeni kasa Opel Corsa, 2012 model veya daha eski i20.

Ehliyet almak için hangi aracı seçmeliyim? Seçeneklerim: Yeni kasa golf, yeni kasa citroën C3, yeni kasa Opel Corsa, 2012 model veya daha eski i20.
Valla araba olarak ben direk doblo olarak başladım. Ama ne olursa olsun ilk araba dizel olmalı diye düşünüyorum. Benzinliden biraz daha konforlu, kolay kolay stop ettirmezsin kendiliğinden devir alıp gidebiliyor öyle bir avantajı var.

Vallahi araba olarak ben direk Doblo olarak başladım. Ama ne olursa olsun ilk araba dizel olmalı diye düşünüyorum. Benzinliden biraz daha konforlu, kolay kolay stop ettirmezsin kendiliğinden devir alıp gidebiliyor öyle bir avantajı var.

Hocam öyle değil ilk satın alacağım araba değil ehliyet kursunda kullanacağım arabayı soruyorum. Yoksa bende kara düzen LPG Uno'yla başladım 😃.

Eski i20'de bayağı iyi bu arada. Kullanımı çok kolay, kısa sürede alışacağını düşünüyorum.

Hocam i20 en küçüğü benim de kafama yattı biraz l park da falan daha rahat olur sanki.

Hocam öyle değil ilk satın alacağım araba değil ehliyet kursunda kullanacağım arabayı soruyorum. Yoksa bende kara düzen LPG Uno'yla başladım 😃.

Hocam i20 en küçüğü benim de kafama yattı biraz l park da falan daha rahat olur sanki.
ben ehliyet derslerinde onu kullanmıştım, eğer şansım olsaydı ehliyeti aldıktan sonra da onu kullanmak isterdim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı