Ehliyet almak ne kadar sürer?

Brenoo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün teorik derslere başlandı. Hocaya sorduğumda ekim ayının sonunu bulur dedi alman. Direksiyon bilgim vs var. Teorikte de bilgim ilk yardım dışında bilgim var. Bu süreci kısaltabilir miyim? Eylül ayında ehliyet alabilir miyim?

Dün teorik derslere başlandı. Hocaya sorduğumda ekim ayının sonunu bulur dedi alman. Direksiyon bilgim vs var. Teorikte de bilgim ilk yardım dışında bilgim var. Bu süreci kısaltabilir miyim? Eylül ayında ehliyet alabilir miyim?

Her halükarda yaklaşık 2 ay sürüyor. İmkansız gibi bir şey.

Hatırladıgım kadarıyla yazılı sınavdan sonra 1 ay kadar bir müddet sonra direksiyon sınavına girebiliyorsun fakat tanıdık kurs falan varsa araya aldırma olayları olabilir.

Hatırladıgım kadarıyla yazılı sınavdan sonra 1 ay kadar bir müddet sonra direksiyon sınavına girebiliyorsun fakat tanıdık kurs falan varsa araya aldırma olayları olabilir.

Artık durum eskisi gibi değil. Sistem netleştirildi. Ayın 10'undan sonra kayıt yapanlar 1 ay teorik, 1 ay direksiyon dersleri almak zorunda. Yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon dersleri alıp bir ay sonraki direksiyon sınavlarına katılıp alıyorsun. Her halükarda 2 ay sürüyor bu durum.

Artık durum eskisi gibi değil. Sistem netleştirildi. Ayın 10'undan sonra kayıt yapanlar 1 ay teorik, 1 ay direksiyon dersleri almak zorunda. Yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon dersleri alıp bir ay sonraki direksiyon sınavlarına katılıp alıyorsun. Her halükarda 2 ay sürüyor bu durum.

Olması gereken olmuş hocam ben 5 sene evvel aldıgımda benimle aynı sürede kayıt olan biri benden 1 ay önce almıştı baktığında sorun değil fakat can sıkan bir şeydi her yerde torpilin ve adamcılığın geçmesi.

Hocam 1 ay almıyoruz teorik dersi sanırım 1 haftaydı e-sınav aonra 2 hafta bekleme ile 1 ay oluyor orası ayrı

Her halükarda yaklaşık 2 ay sürüyor. İmkansız gibi bir şey.
Beklemeler ile 2 ay demi hocam

Hocam 1 ay almıyoruz teorik dersi sanırım 1 haftaydı e-sınav aonra 2 hafta bekleme ile 1 ay oluyor orası ayrı.

Yani öyle de söylenebilir. Ben durumu özet geçtim. Bu hafta teorik derslerim var ay sonunda da e-sınav. Öbür ay 2 hafta direksiyon dersleri yazdılar. Öbür ay sonunda da direksiyon sınavım olacak. Kurs sahibi komşum olduğu için ayın 9'unda gelip söylemişti bugün kayıt olmazsa 1 ay daha geç alır diye de kurslar da artık fazlasıyla pahalı olmuş.

Olması gereken olmuş hocam ben 5 sene evvel aldıgımda benimle aynı sürede kayıt olan biri benden 1 ay önce almıştı baktığında sorun değil fakat can sıkan bir şeydi her yerde torpilin ve adamcılığın geçmesi.

Evet tartışılır bir durum. Benim bilgim olmadığı için mümkün olan her derse girmeye çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı