Ehliyet almak ne kadar sürüyor?

atakanatlgn

Hectopat
Üniversite okuduğum şehirde b sınıfı ehliyet alacağım. Kurs aralıkta başlıyormuş. Kurs ve direksiyon eğitimi 1 buçuk ayda biter mi? Ve tamamen konudan bağımsız sağlık raporu da istiyorlar. Aile hekimim başka şehirde devlet hastaneleri sağlık raporu veriyor mu?

Ben aldığımda kurs eğitimleri başlıyor, ayın sonunda sınavı oluyor. Tabi sonraki ay sonuna kalabilir kayıt zamanına da bağlı. Sonra teorik dersler oluyor (kaç saatlik ders alacağını konuşuyorsun) o ayın sonunda da teorik sınav oluyor. Geçersen 10 güne halloluyordu.

Direksiyon bilgim yok.

O zaman eğitimi kaçırmayın hocam hakkınız sınırlı yakmayın boş yere veya bir sorun ehliyeti ödeyip daha sonra da eğitimleri yapma gibi bir şey olmalı kursla konuşun böyle böyle diye.

Üniversite okuduğum şehirde b sınıfı ehliyet alacağım. Kurs aralıkta başlıyormuş. Kurs ve direksiyon eğitimi 1 buçuk ayda biter mi? Ve tamamen konudan bağımsız sağlık raporu da istiyorlar. Aile hekimim başka şehirde devlet hastaneleri sağlık raporu veriyor mu?

Devlet hastanesinden alabiliyorsun sağlık raporunu aile hekimi şart değil.

Ben 5 gün teorik ders aldım ama girmedim zorunlu değildi, teorik dersler bittikten sonraki ilk hafta sonu teorik sınava girdim 1 hafta sonrasında direksiyon dersi başladı ve oda 2 hafta sürdü. Direksiyon dersi bittikten 8 gün sonrasında direksiyon sınavına girdim. Total'de 1 ay kadar sürdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı