Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 27 Aralık 2022 #11 leftieaf dedi: Göz bozukluğu ya da başka bir sağlık probleminiz yoksa çıkartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önceki raporu özelden çıkartır mıştım gözlükle kullanabilir demişti. Sanırım tekrar özele gideceğim.
leftieaf dedi: Göz bozukluğu ya da başka bir sağlık probleminiz yoksa çıkartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önceki raporu özelden çıkartır mıştım gözlükle kullanabilir demişti. Sanırım tekrar özele gideceğim.
leftieaf Kilopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #12 Shalashaskaa861 dedi: Önceki raporu özelden çıkartır mıştım gözlükle kullanabilir demişti. Sanırım tekrar özele gideceğim. Genişletmek için tıkla... Evet bende de göz problemi olduğu için özelden aldım aynı işlemi tekrar yapmanız lazım.
Shalashaskaa861 dedi: Önceki raporu özelden çıkartır mıştım gözlükle kullanabilir demişti. Sanırım tekrar özele gideceğim. Genişletmek için tıkla... Evet bende de göz problemi olduğu için özelden aldım aynı işlemi tekrar yapmanız lazım.
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 27 Aralık 2022 #13 leftieaf dedi: Evet bende de göz problemi olduğu için özelden aldım aynı işlemi tekrar yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Rapordam dolayı yarın ki randevuyu iptal ettim 2 Ocak 2023'e randevu aldım harcı zamlı mı ödeyeceğim?
leftieaf dedi: Evet bende de göz problemi olduğu için özelden aldım aynı işlemi tekrar yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Rapordam dolayı yarın ki randevuyu iptal ettim 2 Ocak 2023'e randevu aldım harcı zamlı mı ödeyeceğim?