Ehliyet başvurusu e-Devlet'te görünmüyor

Musthackk

Hectopat
Daha fazla  
5 gün önce ehliyete başvurdum, imzayı falan attım. Neyse, 5 gündür gelmeyince bir arayayım dedim. e-Devlet'te de başvuru falan gözükmüyordu. Az önce aradım, adam “sizin devam eden başvurunuz yok” falan dedi, tekrar başvurun diyor. Böyle bir şey olabilir mi? En yakın randevu haftaya cuma.

Geçici sürüş belgesi görünüyor mu sistemde? Devam eden başvuru gözükmemesi normal, basım yapıldıysa kargodadır.

Hiçbir yerde hiçbir şey göremiyorum maalesef geçici ehliyet sorgulamada da gözükmüyor kargoyuda takip edemiyorum kod falan olmadığı için randevu geçti olarak gözüküyor ama geçici ehliyet falan da çıkmıyor sürücü belgesi başvurunuz bulunmamaktadır diyor.

Böyle gözüküyor

Dosya Ekleri

• {1EEBEC56-8EFF-4911-AA04-F2CC565E99E3}.png
    77 KB · Görüntüleme: 30

Hocam bende 1 ay önce basvuru yaptım. Geçici sürücü belgesi verdiler anında direkt e-Devlet'e işlendi. 3 gün içinde de ehliyetim geldi. Bir araştır bunu.

Hocam bende 1 ay önce basvuru yaptım. Geçici sürücü belgesi verdiler anında direkt e-Devlet'e işlendi. 3 gün içinde de ehliyetim geldi. Bir araştır bunu.

Zaten nerede saçma şey var beni bulur bir de bununla uğraşacağız hayır bir de kolay randevu alınsa neyse haftaya alacağım da elime ulaşacakta...devlet dairesi güya.

Kurs ile görüş istersen.
En kötü CİMER üzerinden şikayet oluşturursun.

CİMER üzerinden şikayet oluşturdum hocam. Şansıma 2 gün sonraya randevu boşluğu oluştu bende randevu aldım tekrardan bakalım bu sefer onaylarlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…