Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 01.07.2025 salı günü için nüfustan randevu aldım, ehliyet çıkartmak için. En son nisanda sürücü kursuna kayıt olurken sağlık raporu çıkartmıştım. Yeniden çıkartmama gerek var mı? Ve diğer gerekli belgeler nelerdir?
01.07.2025 salı günü için nüfustan randevu aldım, ehliyet çıkartmak için. En son nisanda sürücü kursuna kayıt olurken sağlık raporu çıkartmıştım. Yeniden çıkartmama gerek var mı? Ve diğer gerekli belgeler nelerdir?
Çözüm ItsAllGoodman 28 Haziran 2025 Warp00 dedi: Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor.
Warp00 dedi: Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 28 Haziran 2025 #2 Sadece kursa başvuru yaparken gerekiyor. Hiçbir belgeye ihtiyacın yok. Harçları ödemen yeterli. Artı 0 Eksi
KS KS Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 ItsAllGoodman dedi: Sadece kursa başvuru yaparken gerekiyor. Hiçbir belgeye ihtiyacın yok. Harçları ödemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Sadece kursa başvuru yaparken gerekiyor. Hiçbir belgeye ihtiyacın yok. Harçları ödemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 28 Haziran 2025 #4 Warp00 dedi: Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Warp00 dedi: Gerekli belgeler kısmında sağlık raporu vs. görünce sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor.
KS KS Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 ItsAllGoodman dedi: Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Gerekli tüm belgeleri sistemden görüntülüyorlar. O yüzden gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı?
U ugr.uzdmr Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 Warp00 dedi: Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Geçiçi sürücü belgesini diyorsan nüfus randevusuna gittiğinde direkt veriyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Warp00 dedi: Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Geçiçi sürücü belgesini diyorsan nüfus randevusuna gittiğinde direkt veriyorlar.
KS KS Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 ugr.uzdmr dedi: Geçiçi sürücü belgesini diyorsan nüfus randevusuna gittiğinde direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen onu diyordum, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ugr.uzdmr dedi: Geçiçi sürücü belgesini diyorsan nüfus randevusuna gittiğinde direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen onu diyordum, teşekkür ederim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 28 Haziran 2025 #8 Warp00 dedi: Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E-devlet'te gözüküyor direkt. Artı 0 Eksi
Warp00 dedi: Geçici belgeyi gün içinde alabilir miyim, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E-devlet'te gözüküyor direkt.