Ehliyet direksiyon dersinde heyecan ve kaygı hissetmek

Makaleler
2
Merhaba. İyi geceler. Direksiyon derslerinde tamamını gördüm. Pratik yapıyoruz ama bugün kaygı vs. yüzüne verimli ders alamadım. Bu durumu nasıl yenebilirim? Stres vs. yaşamıyorum. Vites 3 artırırken ve park yerlerindeki sınırları aşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Araba sürmek ayrı konu ama kurs olayı ayrı konu. Biraderin hanımı kendi arabalarını hoplatıyor ama kursa gelince bir kavşağı rahat geçemiyor. Kaç dosya yaktığını ben sayamadım

Herkes ilk başta stres yapabilir bunları zamanla araba süre süre atlatırsın vitese de gelince motorun sesini dinle zaten fazla yüklenince vites istiyorum diye bağırıyor

Ek ders alacaksın dostum, başka çaren yok eğer ailenin arabası varsa trafiğe kapalı alanda aile bireylerinden biriyle çalış acemiliğini ve heyecanını at.

İlk motosiklet direksiyon sınavımda artistler gibi giderken, hiçbir şey hissetmezken sınav bitimine 20 metre kala frenden sonra vitesi 3'ten 1'e indirmeyi heycandan unutup kalkamamıştım. Neyse ki altımda ki motorun vites problemi varmış ki ben yaşamama rağmen sınav görevlilerine ehliyet kursu hocam öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…