C Charim Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Ehliyet harç ücretini yatıracağım. Dijital vergi dairesinde nüfus randevusu alacağım ilçede vergi dairesi gözükmüyor. Harcı yatıracağım vergi dairesi ile gideceğim nüfus dairesinin ilçeleri farklı olmasında bir sorun olur mu?
Ehliyet harç ücretini yatıracağım. Dijital vergi dairesinde nüfus randevusu alacağım ilçede vergi dairesi gözükmüyor. Harcı yatıracağım vergi dairesi ile gideceğim nüfus dairesinin ilçeleri farklı olmasında bir sorun olur mu?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 22 Ocak 2025 #2 Hocam nviden yatırılmıyor mu? Ben nüfus vatandaşlık işlerinden yatırmıstım zamanında. Vergi dairesi ne alaka onu anlamadım.
Hocam nviden yatırılmıyor mu? Ben nüfus vatandaşlık işlerinden yatırmıstım zamanında. Vergi dairesi ne alaka onu anlamadım.
C Charim Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 MekatronikciAbi dedi: Hocam nviden yatırılmıyor mu? Ben nüfus vatandaşlık işlerinden yatırmıstım zamanında. Vergi dairesi ne alaka onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden dijital vergi dairesinden yatirilabiliyor hocam ama gideceğim nüfus müdürlüğü ile aynı ilçede olan bir vergi dairesi gözükmüyor
MekatronikciAbi dedi: Hocam nviden yatırılmıyor mu? Ben nüfus vatandaşlık işlerinden yatırmıstım zamanında. Vergi dairesi ne alaka onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden dijital vergi dairesinden yatirilabiliyor hocam ama gideceğim nüfus müdürlüğü ile aynı ilçede olan bir vergi dairesi gözükmüyor