Ehliyet harcını yatırdıktan sonra ne yapılmalı?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar ben ilk önce nüfustan sıra aldım şimdi de harç ücretini yatırmak istiyorum ziraat ATM'den fakat ben bunu yatırdıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Dosyamı aldım evraklarım tam.
Tamam o zaman, tek yapman gereken iş nüfus müdürlüğüne randevu tarihinde gitmek.

Unutma geçici ehliyetini nüfus müdürlüğünden alacaksın, MEB tarafından verilen sertifika araba sürmek için değil.

Ehliyet kargo ve basım sürecini de e-devlet uygulamasından kontrol edebilirsin.

Tamamdır cuma günü randevu aldım nüfustan bana 15 günlük geçici ehliyet verecekler anladım kadarıyla peki bunu hemen veriyorlar değil mi? Bekletmiyorlar.

Ben parayı yatırdıktan sonra yine de dekontu cebime atayım ne olur ne olmaz.

İfadeler: T21
Evet, ehliyet başvurusunun sonuna doğru veriyorlar geçici ehliyeti.
Bahsettiğim gibi ehliyet sürecini e-devlet uygulamasından takip edebilirsin.

Dekontu sorup geçerler, yine de cebinde bulundur.

Ben mobil bankacılıktan yatırmıştım ehliyet harcını, dekont soran olmadı.

1. Nüfustan Randevu al
  2. Sağlık ocağından sağlık raporu (edevletten doldur sonra aile hekimine git o onaylar)
  3. Parayı yatır
  4. bir biometrik resim olsun elinde (taratıp geri verecekler.)
nüfustan randevu alınca erken gidersen daha erken alırlar, örneğin saat 11e randevu aldın, sabah il gidip 8.30da tc ni girersen oradaki bilgisayara ilk seni çağırırlar boşuna gün orasını öldürmemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…