Ehliyet harcının geçerlilik süresi nedir?

Lukerno

Hectopat
Evraklarımı kurstan aldım. Yarın harçlarımı yatıracağım. Ama nüfusa 3 hafta sonra gideceğim. O zaman müsaitim. Yani yılbaşından sonra olacağı için bir sıkıntı olur mu? Yatırdığım ehliyet harcının geçerlilik süresi ne kadar? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
Hocam kursa sorarsanız daha net cevap alırsınız ama benim bildiğim kadarıyla sınavı kazandıktan sonra 2 yıl içerisinde ehliyetinizi almanız gerekiyor. 2 sene sonra sertifikanız geçersiz oluyor.

Hocam kursa sorarsanız daha net cevap alırsınız ama benim bildiğim kadarıyla sınavı kazandıktan sonra 2 yıl içerisinde ehliyetinizi almanız gerekiyor. 2 sene sonra sertifikanız geçersiz oluyor.
Sertifikayı aldım. Onda sıkıntı yok. Ben ehliyet belgesini almak için harç yatıracağım. Yatırdığım harçların geçerlilik süresi ne kadar? Bilginiz var mı?

Evraklarımı kurstan aldım. Yarın harçlarımı yatıracağım. Ama nüfusa 3 hafta sonra gideceğim. O zaman müsaitim. Yani yılbaşından sonra olacağı için bir sıkıntı olur mu? Yatırdığım ehliyet harcının geçerlilik süresi ne kadar? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Yatırdığın ehliyet harcının süresi, yeni harç belirlenene kadardır. 31 Aralık gecesi zam gelirse, üstüne kalan miktarı ekleyip ehliyetini alabilirsin. "Ama ben 31 Aralıktan önce ödemiştim." dersen, 31 Aralık'tan önce alsaydın der sana nüfustaki memur. Ya şimdi al ya da daha sonrasında zamlı şekilde almak zorunda kalacaksınş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı