B ehliyetinin sınavını geçtim ve uzun süredir harcını yatırmadım harcı yatırmadığım için A2 ehliyeti eğitimleri de başlamıyor bu harcın geçerlilik süresi var mı veya başlamayan A2 ehliyetinin süresi.
Harcı zamanında yatırmak lazım, yoksa ne zorunlu derslere ne de sınavlara cagrilirsin. Kurumunu ara öğren, onlar seni aramıyorlar mı hiç?B ehliyetinin sınavını geçtim ve uzun süredir harcını yatırmadım harcı yatırmadığım için A2 ehliyeti eğitimleri de başlamıyor bu harcın geçerlilik süresi var mı veya başlamayan A2 ehliyetinin süresi.
Ha sen ehliyet kimliği harcinimi diyorsun, zam gelmeden yatır al onu diyorsan. Git bi soruştur öyle yap işini.Harcı zamanında yatırmak lazım, yoksa ne zorunlu derslere ne de sınavlara cagrilirsin. Kurumunu ara öğren, onlar seni aramıyorlar mı hiç?
Evet şu an 5165 TL gibi bir fiyatı olması lazım.Ha sen ehliyet kimliği harcinimi diyorsun, zam gelmeden yatır al onu diyorsan. Git bir soruştur öyle yap işini.
Evet şu an 5165 TL gibi bir fiyatı olması lazım.
Evet, git yatır başvur. 2025 e geçince zam gelir baya. Uzun sürebiliyor bu işler. Zamlı bile alma ihtimalin var. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur. 2025 e bırakma.Ben sınavı şubatta kazandım 2 hafta önce yatırdım 2025'e geçirme yeter zamlancak 5200 küsur falan bir ödeme yapıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.