Ehliyet hevesi için G29 alınır mı?

Alma.
Ben de ehliyet almadan önce G29 aldım, hem alışırım hem eğlenirim diye düşündüm biraz da.
Pek bir eğlencesi yok. Hevesini atınca yüzüne bakmıyorsun. 2. Elden alabilirsin belki. Daha önce alıp hevesini atanlar satıyor, çok daha uyguna almış olursun.
Bir de, sıfır alırsan satarken çok zarar ediyorsun. Çok satan var çünkü, fiyat kırmak zorunda kalıyorsun.

Reelde pek heveslendirmiyor diyorsanız eğer sanalda sevebilmeyi beklemeyin.

Küçükken yarış oyunları oynardık o zamanlar hevesim vardı çocuktum şimdi modifiyeli arabalarla oyunda sürsem hoşuma gider alışırım diye düşündüm evet hissiyat bir olmaz ama en azından denemiş olurum.

Evet ikinci el düşünüyorum bende.

Kendini şöyle avutabilirsin belki de... Elbet bir gün kız arkadaşın olur veyahutta arkadaşların olur hep beraber mangala gitmek, tatile gitmek gibi gibi bir çok yere gitmeyi düşünüp heves edebilirsin belki. Motor sevgisini anlarım bende uzun yıllar boyu motor sürdüm bir çok motor elimden geçti fakat can güvenliği konusunda motora güvenmiyorum. Senin suçun olmaz ama karşı taraf görmez falan çarpar sıkıntılı bir durum olur araba motora göre daha güvenli. Kendini birşeyler ile avutabilirsen belki hevesin olur ve yavaş yavaş deneyimlemeyi tercih edebilirsin.

Şöyle avutuyorum kamp yapmayı balık tutmayı vs seviyorum arabayı alıp kaçasım geliyor hep askerde bunun planlarını yapardım hep tabii o zamanlar masraflar vs azdı şimdi bir yerden bir yere gitmek ayrı dert insanın hevesi kaçıyor.

Maalesef ki şartlar o yönde fakat bu düzelmeyecek anlamına gelmiyor. İlerliyen vakitlerde inşallah bu tarz durumları atlatacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…