8keyd Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF F15 FX507ZV Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Merhaba, ehliyet alırken kursunki ile nüfus müdürlüğündeki fotoğraflar farklı olsa sorun olur mu? Bir de nüfus müdürlüğüne başvuruya giderken fiziksel olarak götürmem hangi belgelerimin olması gereklidir?
Merhaba, ehliyet alırken kursunki ile nüfus müdürlüğündeki fotoğraflar farklı olsa sorun olur mu? Bir de nüfus müdürlüğüne başvuruya giderken fiziksel olarak götürmem hangi belgelerimin olması gereklidir?
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Hayır. Benim nüfus cüzdanımdaki ve ehliyetimdeki fotoğraflar birbirlerinden farklı. Zaten son 6 ay içerisinde çekilmiş bir fotoğrafı istiyorlar.
Hayır. Benim nüfus cüzdanımdaki ve ehliyetimdeki fotoğraflar birbirlerinden farklı. Zaten son 6 ay içerisinde çekilmiş bir fotoğrafı istiyorlar.
8keyd Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF F15 FX507ZV Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 SnowTger2 dedi: Hayır. Benim nüfus cüzdanımdaki ve ehliyetimdeki fotoğraflar birbirlerinden farklı. Zaten son 6 ay içerisinde çekilmiş bir fotoğrafı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok kursa verdiğim ile mi aynı olmak zorunda bende aynısı yokta. Son 6 ay içinde olmalı dediğinize göre yeniden çekilmem gerekli.
SnowTger2 dedi: Hayır. Benim nüfus cüzdanımdaki ve ehliyetimdeki fotoğraflar birbirlerinden farklı. Zaten son 6 ay içerisinde çekilmiş bir fotoğrafı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok kursa verdiğim ile mi aynı olmak zorunda bende aynısı yokta. Son 6 ay içinde olmalı dediğinize göre yeniden çekilmem gerekli.
berenhtt Zeptopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek bazen ogrenci 13 Nisan 2025 #4 Merhaba hayır ben farklı fotoğraf vermiştim. 6 ay icinde cekilmiş olmalı.
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 8keyd dedi: Yok kursa verdiğim ile mi aynı olmak zorunda bende aynısı yokta. Son 6 ay içinde olmalı dediğinize göre yeniden çekilmem gerekli. Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı temizinden 8 adet vesikalık çekilip tüm istenen yerlere o fotoğrafları vermek.
8keyd dedi: Yok kursa verdiğim ile mi aynı olmak zorunda bende aynısı yokta. Son 6 ay içinde olmalı dediğinize göre yeniden çekilmem gerekli. Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı temizinden 8 adet vesikalık çekilip tüm istenen yerlere o fotoğrafları vermek.