GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.084 Çözümler 5 15 Haziran 2023 #1 Abiler sa. Yas 18. Ehliyet kursuna başvuracağım da ogrenim belgesi gibi seyler aratinca e-Devlet'te bir şey cikmiyor. Tam olarak ne aratmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Abiler sa. Yas 18. Ehliyet kursuna başvuracağım da ogrenim belgesi gibi seyler aratinca e-Devlet'te bir şey cikmiyor. Tam olarak ne aratmam lazim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.495 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Haziran 2023 #2 Öğrenci belgesi yetmeli. Okuma yazma şartı mi ne araniyor. Kursa kayıt yaparken sana güzel güzel anlatır. Kendin uğraşıp vaktini boşa harcama.
Öğrenci belgesi yetmeli. Okuma yazma şartı mi ne araniyor. Kursa kayıt yaparken sana güzel güzel anlatır. Kendin uğraşıp vaktini boşa harcama.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.084 Çözümler 5 15 Haziran 2023 #3 Vavien. dedi: Öğrenci belgesi yetmeli. Okuma yazma şartı mi ne araniyor. Kursa kayıt yaparken sana güzel güzel anlatır. Kendin uğraşıp vaktini boşa harcama. Genişletmek için tıkla... Hocam kayit olurken yanimizda goturcez de buldum simdi galiba aciktan mezun olmustum ben e-Devlet'te onun seyini buldum simdi.
Vavien. dedi: Öğrenci belgesi yetmeli. Okuma yazma şartı mi ne araniyor. Kursa kayıt yaparken sana güzel güzel anlatır. Kendin uğraşıp vaktini boşa harcama. Genişletmek için tıkla... Hocam kayit olurken yanimizda goturcez de buldum simdi galiba aciktan mezun olmustum ben e-Devlet'te onun seyini buldum simdi.