AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Merhaba, il dışında okuduğum ve yurtta kaldığım için sağlık raporunu sağlık ocağından alamadım. Hastaneye gitsem oradan alabilir miyim ya da ikametgahımı mı aldırmam gerekli?
Merhaba, il dışında okuduğum ve yurtta kaldığım için sağlık raporunu sağlık ocağından alamadım. Hastaneye gitsem oradan alabilir miyim ya da ikametgahımı mı aldırmam gerekli?
Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Ne yaptınız acaba?
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Pinaex dedi: Ne yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL.
Pinaex dedi: Ne yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL.
Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 AkadirAY dedi: Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL. Genişletmek için tıkla... Özel hastane mi? Bir de hastanenin hangi bölümüne gidiyorsunuz ilk olarak?
AkadirAY dedi: Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL. Genişletmek için tıkla... Özel hastane mi? Bir de hastanenin hangi bölümüne gidiyorsunuz ilk olarak?
harun 123563 Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 770 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 AkadirAY dedi: Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL. Genişletmek için tıkla... Sizin için özeldir belki
AkadirAY dedi: Hastaneye gittim hocam göz testi yaptılar ve verdiler ücreti ise 300TL. Genişletmek için tıkla... Sizin için özeldir belki
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 Pinaex dedi: Özel hastane mi? Bir de hastanenin hangi bölümüne gidiyorsunuz ilk olarak? Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesi. Hastanede rapor bölümüne gidip sağlık raporu istediğimi söyledim ücreti yatırdıktan sonra ilgili doktora yönlendiriyorlar zaten.
Pinaex dedi: Özel hastane mi? Bir de hastanenin hangi bölümüne gidiyorsunuz ilk olarak? Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesi. Hastanede rapor bölümüne gidip sağlık raporu istediğimi söyledim ücreti yatırdıktan sonra ilgili doktora yönlendiriyorlar zaten.