Ehliyet iptal edilmiş görünüyor

memol1221

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir süre önce ehliyetimi 6 ay bir süreliğine kaptırmıştım. Aday sürücü değildim. Bugün cezamı ödeyip trafik şubeden ehliyetimi geri aldım. e-Devlet'te ehliyetimin gözükmediğini fark ettim. Hemen, nüfus ve vatandaşlık işlerini aradım, sizin ehliyetiniz iptal edilmiş olarak gözüküyor dedi. Fakat e-Devlet sürücü belgesine yazılan cezayı sorgula dediğimde, sürücü belgenize ait bir iptal işlemi yoktur diyor. Bu nasıl olabiliyor?

Alkol yüzünden ehliyetinize el konuldu anladığım kadarı ile. 0.50 promilden fazla ise 6 ay sonra psikoteknik ve tekrar ehliyet kursuna ilk defa alır gibi başvurmanız gerekiyor diye biliyorum. En temizi bir sürücü kursuna danışmak veya bir trafik polis memuru ile görüşmek.

Alkol yüzünden ehliyetinize el konuldu anladığım kadarı ile. 0.50 promilden fazla ise 6 ay sonra psikoteknik ve tekrar ehliyet kursuna ilk defa alır gibi başvurmanız gerekiyor diye biliyorum. En temizi bir sürücü kursuna danışmak veya bir trafik polis memuru ile görüşmek.

Hayır ben aday sürücü değilim ve ilk kaptırışım bu yüzden polis memuru bunlara gerek yok 6 ay, dolunca cezayı ödeyince geri alabilirsin dedi bu yüzden bugün cezamı ödedim gittim işlemler yapıldı belgeler imzaladım geri aldım.

Anladım. O zaman bir yarın gün içinde önce trafik ile görüşün bence. Arayabiliyorsanız arayıp bilgi alın ya da.
Hayır ben aday sürücü değilim ve ilk kaptırışım bu yüzden polis memuru bunlara gerek yok 6 ay, dolunca cezayı ödeyince geri alabilirsin dedi bu yüzden bugün cezamı ödedim gittim işlemler yapıldı belgeler imzaladım geri aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı