Ehliyet kursu oyalıyor olabilir mi?

Mttsa

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce A1 ehliyete yazıldım derslere falan girdik geçen hafta yazılı sınav vardı geçtik elhamdülillah şimdi soruyorum kursa ama direksiyon sınavı için tarih vermiyor 1-2 ay bekletecek gibi normal mi bu süre yazılı sınavı geçmişim sonuçta niye bekliyorum, var mı bu süreci geçiren aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce A1 ehliyete yazıldım derslere falan girdik geçen hafta yazılı sınav vardı geçtik elhamdülillah şimdi soruyorum kursa ama direksiyon sınavı için tarih vermiyor 1-2 ay bekletecek gibi normal mi bu süre yazılı sınavı geçmişim sonuçta niye bekliyorum, var mı bu süreci geçiren aranızda?
Arkadaşın babası 3 ayda felan aldı ehliyeti, abim 1,5 ayda aldı. Kurstan kursa değişiyor.

MEB'in kuralı var 15 gün bekleniliyor ama yer yoksa daha da uzayabilir.

4 ay önce A, 2 ay önce B ehliyet aldım kurs sizi oyalıyor bizim burda yazılıyı geçince direkt direksiyon dersine başlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı