Ehliyet kursu teorik ders zorunluluğu

Catflowers

Hectopat
Teorik dersler toplamda 34 adet oluyor. İnternette okuduğuma göre 6 saatlik bir katılım olursa herhangi bir sorun çıkmıyormuş. 34 dersin 34'ünü de girmek zorunda mıyız yoksa toplamda 6 saat eğitimde bulunmamız yeterli mi?

Teorik dersler toplamda 34 adet oluyor. İnternette okuduğuma göre 6 saatlik bir katılım olursa herhangi bir sorun çıkmıyormuş. 34 dersin 34'ünü de girmek zorunda mıyız yoksa toplamda 6 saat eğitimde bulunmamız yeterli mi?

Hocam hiç çalışmadan da geçebilirsiniz o kadar zor olmuyor.

Hocam hiç çalışmadan da geçebilirsiniz o kadar zor olmuyor.
Önemli olan zaten sınavı geçmek değil derse katılım zorunluluğu. işim olduğundan dolayı hepsine girebilecek vaktim yok, bunu demeye çalışıyorum. Sürücü kursu böyle bir yazı paylaştı;

"Belirtilen gün ve saatlerde ders katılım sağlamanız kanunen zorunludur. Derse katılım sağlamayan adaylarımızın sorumluluğu kendisine aittir.
İlçe Milli Eğitim tarafından yapılacak denetimlerde 2 kere yok yazılan adayın kaydı bakanlık sisteminden otomatik olarak silinecektir. Derslerinizde başarılar dileriz."

Ben de teorik derse hiç gitmedim, direksiyon dersine 2 defa gittim. Hocam Play Store üzerine ehliyet yazınca ilk çıkan uygulamayı indirerek çalışmanız yeterli bence.

Önemli olan zaten sınavı geçmek değil derse katılım zorunluluğu. İşim olduğundan dolayı hepsine girebilecek vaktim yok, bunu demeye çalışıyorum. Sürücü kursu böyle bir yazı paylaştı;

"belirtilen gün ve saatlerde ders katılım sağlamanız kanunen zorunludur. Derse katılım sağlamayan adaylarımızın sorumluluğu kendisine aittir.
İlçe milli eğitim tarafından yapılacak denetimlerde 2 kere yok yazılan adayın kaydı bakanlık sisteminden otomatik olarak silinecektir. Derslerinizde başarılar dileriz."

Hocam ben hiç derslere girmedim şu ana kadar hiçbir sorun olmadı.

İsterseniz kursa bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı