Ehliyet ne zaman e-Devlet'e düşer?

Swinz

Decapat
Ehliyet sınavını bu cumartesi günü geçtim ama e-Devlet'e hala düşmemiş. Ne zaman düşer ve düştükten sonra ne yapmam gerekiyor? Nereden randevu alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ehliyet sınavını bu cumartesi günü geçtim ama e-Devlet'e hala düşmemiş. Ne zaman düşer ve düştükten sonra ne yapmam gerekiyor? Nereden randevu alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ehliyet harcını yatır nüfus müdürlüğünden randevu al yanında vesikalık fotoğraf götürmen lazim, orada geçici ehliyet veriyorlar tahmini 1 hafta sonra da ehliyetin eline ulaşmış olur.

Ehliyet e-devlete düşmez. Sürücü kursunuzu arayıp evraklarının hazır olup olmadığını öğrenin ona göre nüfus müdürlüğünden randevunuzu alın, sürücü kursundan evraklarınızı alıp nüfus müdürlüğüne gidin, zaten geçici ehliyet kağıdı veriyor onu kullanabilirsiniz.

Cumartesi geçtim çarşamba düştü normalde bugün düşmesi gerek bugün olmazsa yarın düşer e-Devlet'e motorlu sürücü sertifikası yaz şu an kayıt bulunamadı yazıyordur düşmediyse yarın düşebilir.

Hocam yok biliyorum girmeyi düşmedi işte bekliyorum dediğin gibi kayıt bulunamadı diyor bekleyeceğiz...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı