Ehliyet harcını yatır nüfus müdürlüğünden randevu al yanında vesikalık fotoğraf götürmen lazim, orada geçici ehliyet veriyorlar tahmini 1 hafta sonra da ehliyetin eline ulaşmış olur.Ehliyet sınavını bu cumartesi günü geçtim ama e-Devlet'e hala düşmemiş. Ne zaman düşer ve düştükten sonra ne yapmam gerekiyor? Nereden randevu alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ne yaptınızEhliyet sınavını bu cumartesi günü geçtim ama e-Devlet'e hala düşmemiş. Ne zaman düşer ve düştükten sonra ne yapmam gerekiyor? Nereden randevu alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ne yaptınız.
bende bu cumartesi geçtim hala düşmedi kaç günde düştü sizinMotorlu sürücü sertifikası bölümünde e-Devlet'e düştü harç parasını yatırıp nüfusa gideceğim yani e-Devlet'e düşüyormuş herkes yorum yapıyor maalesef yanlış bilgi verilmesin.
Bende bu cumartesi geçtim hala düşmedi kaç günde düştü sizin.
Cumartesi geçtim çarşamba düştü normalde bugün düşmesi gerek bugün olmazsa yarın düşer e-Devlet'e motorlu sürücü sertifikası yaz şu an kayıt bulunamadı yazıyordur düşmediyse yarın düşebilir.
Hocam sizin düştü mü? Düştüyse ne zaman düştü? Ben de bu Cumartesi girdim hala yok ortada.bende bu cumartesi geçtim hala düşmedi kaç günde düştü sizin
evet düştü 1 gün sonra hemen çıkarttımHocam sizin düştü mü? Düştüyse ne zaman düştü? Ben de bu Cumartesi girdim hala yok ortada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.