Q Quaresma8888 Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Hocam merhaba, iyi günler. Yaşım 18, ehliyet olmadan ruhsat alabilir miyim? Porsche aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.854 Çözümler 175 19 Temmuz 2024 #2 Porsche "aldın" ama ruhsat almadın henüz. Öyle mi?
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 19 Temmuz 2024 #3 Quaresma8888 dedi: Hocam merhaba, iyi günler. Yaşım 18, ehliyet olmadan ruhsat alabilir miyim? Porsche aldım. Genişletmek için tıkla... Porsche almadan önce ehliyet alsan daha iyi olabilirmiş.
Quaresma8888 dedi: Hocam merhaba, iyi günler. Yaşım 18, ehliyet olmadan ruhsat alabilir miyim? Porsche aldım. Genişletmek için tıkla... Porsche almadan önce ehliyet alsan daha iyi olabilirmiş.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 19 Temmuz 2024 #4 Görkem Umut dedi: Porsche "aldın" ama ruhsat almadın henüz. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... İtfaiye meydanlarında satılıyor hocam alabilir. (!)
Görkem Umut dedi: Porsche "aldın" ama ruhsat almadın henüz. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... İtfaiye meydanlarında satılıyor hocam alabilir. (!)
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 Quaresma8888 dedi: Hocam merhaba, iyi günler. Yaşım 18, ehliyet olmadan ruhsat alabilir miyim? Porsche aldım. Genişletmek için tıkla... Araç ruhsatında kişinin ehliyeti olmasına bakılmaz.
Quaresma8888 dedi: Hocam merhaba, iyi günler. Yaşım 18, ehliyet olmadan ruhsat alabilir miyim? Porsche aldım. Genişletmek için tıkla... Araç ruhsatında kişinin ehliyeti olmasına bakılmaz.
Q Quaresma8888 Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 Görkem Umut dedi: Porsche "aldın" ama ruhsat almadın henüz. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Quaresma8888 dedi: Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Genişletmek için tıkla... odunq dedi: Araç ruhsatında kişinin ehliyeti olmasına bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aklıma baya takılmıştı ehliyet olmadan ruhsat sıkıntı olmaz dimi yani
Görkem Umut dedi: Porsche "aldın" ama ruhsat almadın henüz. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Quaresma8888 dedi: Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Genişletmek için tıkla... odunq dedi: Araç ruhsatında kişinin ehliyeti olmasına bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aklıma baya takılmıştı ehliyet olmadan ruhsat sıkıntı olmaz dimi yani
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #7 Quaresma8888 dedi: Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Teşekkürler hocam aklıma baya takılmıştı ehliyet olmadan ruhsat sıkıntı olmaz dimi yani Genişletmek için tıkla... Olmaz evet. Arabayla hiç alakası olmayan ehliyeti olmayan kadınların üzerine eşleri araç alıyor mesela.
Quaresma8888 dedi: Hocam ruhsat alabilirmiyim sorun olmaz dimi Teşekkürler hocam aklıma baya takılmıştı ehliyet olmadan ruhsat sıkıntı olmaz dimi yani Genişletmek için tıkla... Olmaz evet. Arabayla hiç alakası olmayan ehliyeti olmayan kadınların üzerine eşleri araç alıyor mesela.
Q Quaresma8888 Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #8 odunq dedi: Olmaz evet. Arabayla hiç alakası olmayan ehliyeti olmayan kadınların üzerine eşleri araç alıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam aradığım çözümü yorumu buldun Allah razı olsun.
odunq dedi: Olmaz evet. Arabayla hiç alakası olmayan ehliyeti olmayan kadınların üzerine eşleri araç alıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam aradığım çözümü yorumu buldun Allah razı olsun.