Ehliyet sınavı için tavsiyeler

kkyera

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ayın 20'si gibi e-sınavım var girenler nasıl çalışmam gerektiğini veya nasıl çıktığını söyleyebilirler mi? Çıkmış sorulara ve örnek sorulara bakıyorum. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Şurdan deli gibi soru çöz yeter.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250617-152138_Google Play Store.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 51
Önceki çıkmış sorularla benzer veya aynı çıkıyormuş galiba değil mi?

Tamam bakayım sağ olun.

Hocam bir de çözemediğiniz de iki şeye dikkat edin bir mantık kurun baktığınız sonuç çıkmıyor soruyu bos geçin ileri ki ya da geride ki sorular da cevapları oluyor.

Çıkmışları çözüp durma aç bir YouTube kanalı videolar kısa zaten 2X te izle bitir aklında kalanlarla çıkmışları çöz her türlü geçersin. Sadece son gün konu videolarını 2xte izleyip çıkmış soruları çözdüm 2 tane sabah, akşam 5 gibi sınava girip 84 aldım.

Tamamdır hocam sağ ol sadece bu kavşaklarda falan sorunum var onları halledeceğim

Abicim sana verebileceğim tavsiye şu sınav bu sınav hallolur geçilir edilir o önemli bir şey değil ama trafik kurallarını iyi öğren. Ezberleme bak öğren. Tüm levhaları, kavşakları, geçiş hakları, üstünlükleri, İlk yardımı. Bunları da niye söylüyorum iki gün sonra trafiğe taşıtınla çıkıp canını taşıyacaksın hem sevdiklerin hem kendin hem de trafikte ki diğer vatandaşlar adına. Trafiği iyice öğren teorik olarak öğren, pratiği de zamanla sürdükçe sürdükçe, teorik bilgilerini pratiğe dökeceksin. Sana verebileceğim tek tavsiye bu olur. Kuralları sınav için ezberleme, hayatın için öğren. Sınav hallolur gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…