8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 9 Nisan 2025 #1 Daha önce hiç araç kullanmadım. Sınavı nasıl olur yazılı sınavı falan var mıdır?
Çözüm hogwartscanavarı 9 Nisan 2025 Yazılı sınav var, bir sınav merkezinde bilgisayardan sınava giriyorsun. Sanırım 50 soru vardı, 35ini doğru cevaplaman gerekiyor.
Yazılı sınav var, bir sınav merkezinde bilgisayardan sınava giriyorsun. Sanırım 50 soru vardı, 35ini doğru cevaplaman gerekiyor.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.740 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #21 Sakuya Izayoi dedi: İnternette kaça satılıyorsa aynı fiyattan alıyorum, siz farklı lastikçilere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Lastikçiye işim düşmüyor. Düşenler de bilinçli değilse yukarıda anlattığım gibi kazıklanıyor. Uydurduğum şeyler değil bunlar gidip birkaç lastikçiden fiyat alırsanız görebilirsiniz. Neyse konuyu saptırmayalım. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: İnternette kaça satılıyorsa aynı fiyattan alıyorum, siz farklı lastikçilere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Lastikçiye işim düşmüyor. Düşenler de bilinçli değilse yukarıda anlattığım gibi kazıklanıyor. Uydurduğum şeyler değil bunlar gidip birkaç lastikçiden fiyat alırsanız görebilirsiniz. Neyse konuyu saptırmayalım.