Ehliyet sınavı soruları nasıl olur?

• Konuyu başlatan Xei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 373

Xei

Decipat
Yakında yazılı ehliyet sınavına gireceğim telefondaki uygulamalarda genelde 75 80 arası notlar alıyorum. Bunlar birebir gerçek sınav soruları mı? Şu anda geçer not nedir?

Baraj puan 70, 70 veya daha yüksek bir puan alıp geçerseniz ehliyet almaya hak kazanıyorsunuz.

Genelde zor olmuyor, son gece çalışıp geçenler bile var. Şansınıza bağlı tabii bazen bir tık zor olabiliyor ama uygulamalardaki sınavlarda 70 üstüne çıkıyorsanız geçersiniz yüksek ihtimalle.

Yakında yazılı ehliyet sınavına gireceğim telefondaki uygulamalarda genelde 75 80 arası notlar alıyorum. Bunlar birebir gerçek sınav soruları mı? Şu anda geçer not nedir?

Benzer sorular çıkıyor diyorlar. Ben çalışmadan geçmiştim mantık soruları var genelde. Ama sorular çok değişken oluyor. Garantiye alacaksan sınavını cenk hocaya bakabilirsin sınav testleri ve videoları birebir. Min 70 puan alman gerekiyor geçmen için. Her soru 2 puan zaten. 35 soru doğru yaparsan tam 70 yapar.

Baraj puan 70, 70 veya daha yüksek bir puan alıp geçerseniz ehliyet almaya hak kazanıyorsunuz.

Genelde zor olmuyor, son gece çalışıp geçenler bile var. Şansınıza bağlı tabii bazen bir tık zor olabiliyor ama uygulamalardaki sınavlarda 70 üstüne çıkıyorsanız geçersiniz yüksek ihtimalle.

Kayıt olalı yaklaşık 2 hafta oldu belki geçmiştir bile kurs sahibi ayın 26 veya 27'sinde yanıma gel dedi ama ne için geleceğimi söylemedi sınav tahminen ne zaman olur acaba. Kasım basında ehliyetini alırsın demişti.

Ehliyetimi almadan önce son çıkmış 2-3 sınavı çözmüştüm ve 84 almıştım. Az bişey trafik kurallarını levhalarını ve ilk yardım biliyorsan çok kolay geçersin zaten. Çıkmış sorulara bak yeter dönüp dolaşıp aynı şeyler çıkıyor.

Kayıt olalı yaklaşık 2 hafta oldu belki geçmiştir bile kurs sahibi ayın 26 veya 27'sinde yanıma gel dedi ama ne için geleceğimi söylemedi sınav tahminen ne zaman olur acaba. Kasım basında ehliyetini alırsın demişti.
Sınav tarihininiz belli oldu ise giriş kağıdını vericek olabilir.

Ehliyetimi almadan önce son çıkmış 2-3 sınavı çözmüştüm ve 84 almıştım. Az bir şey trafik kurallarını levhalarını ve ilk yardım biliyorsan çok kolay geçersin zaten. Çıkmış sorulara bak yeter dönüp dolaşıp aynı şeyler çıkıyor.

Araba kullanma konusunda daha 1 aylığım doğan SLX aldım tek başıma kullanabiliyorum onu pek dert etmiyorum:D fakat ilk yardım konusunda çok korkuyorum motor teknik levha konularında çok iyiyim fakat ilk yardım biraz zorluyor.

Araba kullanma konusunda daha 1 aylığım doğan SLX aldım tek başıma kullanabiliyorum onu pek dert etmiyorum:D fakat ilk yardım konusunda çok korkuyorum motor teknik levha konularında çok iyiyim fakat ilk yardım biraz zorluyor.
hocam 2 gün sadece 1 er saat çalıştım bi de ilk yardımda bir kaç şey ezberleyip 88 aldım çok rahat geçiliyor takmayın kafanıza.
geçen cumartesi girdim bende.

Benzer sorular çıkıyor. Ehliyetgo üzerinden bolca soru çözün. Kendinizi deneyin. Sürekli 70+ puan alıyorsanız sınavda stres yapmadığınız sürece sonuç değişmeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00