Ehliyet sınavına erkenden yazılabilir mi?

OskirChef

Decapat
Arkadaşlar ehliyete erken yazılabilme gibi bir durum var mı? Yani Ekim'de doğan biri 1 ay önceden yazılıp direkt 18 yaşına girdiğinde sınavlara başlayabilir mi? Yoksa 18'ine girmek zorunda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ehliyete erken yazılabilme gibi bir durum var mı? Yani Ekim'de doğan biri 1 ay önceden yazılıp direkt 18 yaşına girdiğinde sınavlara başlayabilir mi? Yoksa 18'ine girmek zorunda mı?

Erkenden falan yazılamasın hocam yaşını doldurduğun zaman gerekli belgeleri vs götürüp sürücü kursuna yazılabilirsin.

Zaten çoğu şehirde şu an bile gitsen derslere başlaman en az 1 ay sürüyor.

En fazla 1 ay erken yazılabiliyorsun.

Bal gibi de olabilir hele ki bazı kurslar yazılı sınav olacağı vakte kadar bile kursa kayıt ettirebiliyorlar. Benim kayıt olduğum ehliyet kursunda 1 Ay'a kadar erken kayıt yaptırabileceğimi söyledi.

Bal gibi de olabilir hele ki bazı kurslar yazılı sınav olacağı vakte kadar bile kursa kayıt ettirebiliyorlar. Benim kayıt olduğum ehliyet kursunda 1 Ay'a kadar erken kayıt yaptırabileceğimi söyledi.
Hocam yani 1 ay önceden gidip kayıt yaptırabiliyor muyuz?

Evet hocam bazı kurslar cidden böyle diyor haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…