Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılmalı?

emrekaraagac36

Hectopat
Daha fazla  
Bugün ehliyet sınavına gittim e-sınav merkezine. Sınavı oldum, 66 aldım peder fazla sinirlendi. Sınav orta zorlukta idi ama gitmiş olduğum sürücü kursunun önerdiği ehliyet GO uygulamasında 70 76 alıyordum kolaydı. Bir daha gireceğim ama kazanamamaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Eğer size kitapçık verdilerse baştan sona okuyun. Ben bile 1 gece öncesinde 1 kere okudum ve sınava girdim. 86 civarında almıştım. Korkmanıza gerek yok.

Tabelalar dışında çoğu mantık sorusu zaten. Bol kuruyemiş ve su tüketin, sınava 15dk kala 31 patlatın yeter. Bunları yapmadan 90 almıştım, yapsaydım 100 alırdım herhalde :d

Şaka bir yana kolay bir sınav, fazla zorlamaya gerek yok. Kursun verdiği kitapçıkta zaten her şey bulunuyor.
Trafik dersi veren yabancı bir kanal vardı, bulabilirsem atarım alt yazı ile izleyebilirsiniz.
Araç sollamaktan, daralan yolda sıkışırsan ne yaparsına kadar her şeyi anlatıyordu.
Eğer araştırırsan bir sürü kaynak var zaten.

Ağabey sınava girerken az heyecan yaptım ve stresliydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…