Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Ehliyet sınavında boş soru bırakmak mı mantıklı yoksa yanlış yapmak mı? Örneğin 30 soru yapabildim. 20 soruyu boş bırakınca ve 20 soruyu yanlış yapınca aynı puanı mı alıyoruz?
Ehliyet sınavında boş soru bırakmak mı mantıklı yoksa yanlış yapmak mı? Örneğin 30 soru yapabildim. 20 soruyu boş bırakınca ve 20 soruyu yanlış yapınca aynı puanı mı alıyoruz?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.266 Makaleler 5 Çözümler 20 21 Şubat 2024 #2 Sıkça Sorulan Sorular | Üsküdar Özcanlar Sürücü Kursu | Ehliyet Belgesi | Direksiyon Dersi Ehliyet ve sürücü kursu ile ilgili aklınızda soru işaretleri kalmasın... Direksiyon sınavı ve ehliyet sınavları ile ilgili aklınızdaki sorulara cevaplar aradık. Bilin, bilinçlendirin. Ehliyet alırken kaliteli eğitim almaya özen gösterin. ozcanlarsurucukursu.com
Sıkça Sorulan Sorular | Üsküdar Özcanlar Sürücü Kursu | Ehliyet Belgesi | Direksiyon Dersi Ehliyet ve sürücü kursu ile ilgili aklınızda soru işaretleri kalmasın... Direksiyon sınavı ve ehliyet sınavları ile ilgili aklınızdaki sorulara cevaplar aradık. Bilin, bilinçlendirin. Ehliyet alırken kaliteli eğitim almaya özen gösterin. ozcanlarsurucukursu.com
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 21 Şubat 2024 #3 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Ehliyet sınavında boş soru bırakmak mı mantıklı yoksa yanlış yapmak mı? Örneğin 30 soru yapabildim. 20 soruyu boş bırakınca ve 20 soruyu yanlış yapınca aynı puanı mı alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bilemediklerini salla yanlış doğruyu götürmez.
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Ehliyet sınavında boş soru bırakmak mı mantıklı yoksa yanlış yapmak mı? Örneğin 30 soru yapabildim. 20 soruyu boş bırakınca ve 20 soruyu yanlış yapınca aynı puanı mı alıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bilemediklerini salla yanlış doğruyu götürmez.
Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 372121 dedi: Bilemediklerini salla yanlış doğruyu götürmez. Genişletmek için tıkla... Yani o salladiklarim hepsi yanlış çıksa da aynı puanı alacağım hepsi doğru çıksa da aynı puanı alacağım öyle değil mi?
372121 dedi: Bilemediklerini salla yanlış doğruyu götürmez. Genişletmek için tıkla... Yani o salladiklarim hepsi yanlış çıksa da aynı puanı alacağım hepsi doğru çıksa da aynı puanı alacağım öyle değil mi?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.266 Makaleler 5 Çözümler 20 21 Şubat 2024 #5 Altın_Vizörlü_Adam dedi: Yani o salladiklarim hepsi yanlış çıksa da aynı puanı alacağım hepsi doğru çıksa da aynı puanı alacağım öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlışların doğrularını götürmüyor doğal olarak sallayıp tutturursan puanını yükseltiyor ama tutturamazsan düşürmüyor.
Altın_Vizörlü_Adam dedi: Yani o salladiklarim hepsi yanlış çıksa da aynı puanı alacağım hepsi doğru çıksa da aynı puanı alacağım öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlışların doğrularını götürmüyor doğal olarak sallayıp tutturursan puanını yükseltiyor ama tutturamazsan düşürmüyor.