Ehliyet sınavında kaldım

darknessQ

Hectopat
Daha fazla  
Ehliyet sınavında her şeyi olması gerektiği gibi yaptım park, l park falan her şey doğru ama 3 hamlede yapmamız gereken parkı yaptım çok da iyi yaptım parkı bitirdiğim esnada direksiyonu tam döndürmedim yanlışlıkla döndürmedim, müfettiş direksiyonu yamuk bıraktığım için sınavdan kaldım dedi bu gerçekten var mı? İlla düz mü bırakmamız gerekiyor direksiyonu?

Ehliyet sınavlarında sizin her şeyi kusursuz yapmanız bekleniyor. Ne kadar doğru bir hareket tartışılır tabi.

İki tur müfettiş var. Birisi kalman icin elinden geleni yapar, digeri ufak hatalari gormezden gelir veya uyarir tekrarlaman halinde birakir. Size kil olan denk gelmis :/.

Kanka ben çok küfür ettim alırken. Öyle saçma bir sistem var ki sanki askeri araç kullanıyoruz.

Direksiyonu düz bırakma alışkanlığı iyidir. Yani bunun kural olarak kullanılması güzel bir şey çünkü virajlı bir kırmızı ışıkta durduğunuzda direksiyonun pozisyonu diyelim sol taraftaysa ve siz bunu unutup seri bir şekilde kalkmak isterseniz yandaki araca çarparsınız. Bu trafikte sıklıkla karşılaşılan bir kaza türü.

Aşırı kuralcı davranarak çok iyi yapıyorlar. Eski sistemle 2011'de ehliyet aldım. Biz ehliyet alırken sınavlar çok rahattı, arabayı kaldırıp 1km düz yolda sürüp sağa parkedip ehliyeti alıyorduk. Ehliyeti aldım ama araba kullanmayı bilmiyordum canlı bomba gibi trafikte dolaştım. Birçok şeyi kendi kendime öğrendim. Hala şoförlüğüm kötüdür çünkü yanlış temeller üzerine geliştirmişim. İki kere büyük kaza yaptım. Neyse ki maddi hasar dışında bir şey yaşanmadı. Hala korka korka araba kullanırım. Çok mecbur kalmadıkça otobüse binerim.

Takma kafaya temellerin iyi olsun. Yıllar boyu güvenle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…