Ehliyet sınavından kaldıktan sonra ehliyet kaydı nasıl dondurulur?

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
Bugün direksiyon sınavından kaldım. Tüm güzergahı bitirdim, paralel parkı ve u dönüşünü de yaptım. Tam l parktan çıkarken arabanın arka tekerleği sarı çizginin üstünden geçti, fark etmediğim için manevra da yapamayıp kaldım Eve gelene kadar dünyam başıma yıkıldıçünkü hem üniversite sınavına hazırlanıyorum hem bir yandan babamın işlerine yardım ederken diğer yandan da ehliyet sınavına geliyordum yani. Diğer ay olacakmış sınav fakat ben diğer ay girmek istemiyorum ehliyet kaydımı dondurma gibi bir imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok hocam, sınav için para yatırmazsanız o hakkınız ölüyor. 4 tane hakkınız var zaten, 4 hakkınız da bittiğinde dosyanız yanıyor ve tekrardan sürücü kursuna kaydolmanız gerekiyor. Bununla ilgili olarak hem sürücü kursuna hem de ilgili mevzuata bakmıştım fakat ne yazık ki dondurma gibi bir imkana yer verilmemiş. Sırf bu sebepten dolayı sınavlara giremedim ve dosyam yandı benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…