Ehliyet süreci nasıl işliyor?

sosodllero

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı geceler diliyorum. Uzun zamandır merak ettiğim bir mesele var.

Birinci sorum: Kendimi bildim bileli arabalara ilgiliyim ve artık yaşımın dolmasına 1 ay kadar bir süre kaldı. 27 ağustos günü 18'ime giriyorum ve yaşımı doldurduğum gün sürücü kursuna kaydolacağım. Bu günden ehliyetimin elime ulaşmasına kadar olan süreç tam olarak ne kadar sürüyor?

İkinci sorum: Gideceğim sürücü kursu tanıdık, normalden ne gibi bir avantajı olabilir? Birde kendileri yapıyor mu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla bazı kurslarda erken kayıt gibi bir mevzu varmış, nedir tam olarak bu? Normalden farkı nedir? Süre olarak ne gibi bir fark oluşur? Bilgili birisi açıklarsa çok memnun olurum.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese hayırlı geceler diliyorum. Uzun zamandır merak ettiğim bir mesele var.

birinci sorum: kendimi bildim bileli arabalara ilgiliyim ve artık yaşımın dolmasına 1 ay kadar bir süre kaldı. 27 Ağustos günü 18'ime giriyorum ve yaşımı doldurduğum gün sürücü kursuna kaydolacağım. Bugünden ehliyetimin elime ulaşmasına kadar olan süreç tam olarak ne kadar sürüyor?

ikinci sorum: gideceğim sürücü kursu tanıdık, normalden ne gibi bir avantajı olabilir? Bir de kendileri yapıyor mu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla bazı kurslarda erken kayıt gibi bir mevzu varmış, nedir tam olarak bu? Normalden farkı nedir? Süre olarak ne gibi bir fark oluşur? Bilgili birisi açıklarsa çok memnun olurum.

iyi sosyaller.

Normalden önce kayıt olayı şöyle işliyor. Atıyorum ehliyet alma sürecin 40 gün ise 18 olacağın günden 40 gün önce kurs başlıyor doğum gününde ehliyetini alıyorsun. Zamanında arkadaşımın abisi yapmıştı ancak şu an durum nasıl işliyor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı