Hexara Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni ehliyet alanların ehliyet kartlarını PTT ile adreslerine yolluyorlar. Ehliyet kartı üzerindeki ıslak imzayı hangi zaman diliminde atıyoruz peki?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni ehliyet alanların ehliyet kartlarını PTT ile adreslerine yolluyorlar. Ehliyet kartı üzerindeki ıslak imzayı hangi zaman diliminde atıyoruz peki?
Çözüm 7 7 716708 26 Ekim 2023 Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar.
Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar.
7 716708 Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 25 26 Ekim 2023 #2 Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar.
KS KS Hexara Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #3 716708 dedi: Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Belgelerdeki imzalardan ayrı olarak orada bir imza daha alıyorlar. Doğru anladım değil mi hocam? Artı 0 Eksi
716708 dedi: Ehliyet almak için vesikalık resim ve gereken belgelerle Nüfus Müdürlüğü'ne gidince imza ve parmak izi alıyorlar. Sonra ehliyeti evine yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Belgelerdeki imzalardan ayrı olarak orada bir imza daha alıyorlar. Doğru anladım değil mi hocam?
7 716708 Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 25 26 Ekim 2023 #4 Hexara dedi: Belgelerdeki imzalardan ayrı olarak orada bir imza daha alıyorlar. Doğru anladım değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... evet doğrudur Artı 0 Eksi
Hexara dedi: Belgelerdeki imzalardan ayrı olarak orada bir imza daha alıyorlar. Doğru anladım değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... evet doğrudur
KS KS Hexara Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #5 716708 dedi: evet doğrudur Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
7 716708 Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 25 26 Ekim 2023 #6 Hexara dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... rica ederim Artı 0 Eksi