Ehliyet yazılı sınavından nasıl geçilir?

siyam

Femtopat
Ehliyet sınavından 68 aldım, en çok ilkyardım ve trafik kavşak sorularında takıldım sadece onlara çalışam yeterli olur mu arkadaşlar 2.seferde geçenler var mı? Açıkçası bu sefer de kaybedersem moralim çok düşecek.

Kaybetme korkusu yaşarsanız strese girersiniz, çalışın kafanıza takmayın rahat olun geçersiniz, zor sınav değil biraz ezber gerek.

Ehliyet sınavından 68 aldım, en çok ilkyardım ve trafik kavşak sorularında takıldım sadece onlara çalışam yeterli olur mu arkadaşlar 2.seferde geçenler var mı? Açıkçası bu sefer de kaybedersem moralim çok düşecek.

Okuyarak çalışmak yerine bolca çıkmış soruları çözün, doğrusunu zaten soruları çözerken öğreniyorsunuz. Pek çok soru ya çok benzer ya da tıpatıp aynısı çıkıyor. Sınava girmeden 15dk önce çözdüğüm testten 3 soru aynı çıkmıştı 🙂

İlkinde sizinle aynı notu alıp ikinci de 88 almıştım ve bugün de direksiyon sınavına girdim ilk sınavda geçtim yazılı sınavda sadece çalışın ve cenk hoca gibi kanalların günlük 50 soruluk videolarını izleyin ve o çözmeden siz çözün günlük olarak toplam 150 200 soru çözün eminim 70'i geçersiniz direksiyon sınavına geçince de stres yapmamaya çalışın parçaları tanıttıktan sonra derin bir nefes alıp stop ettirmemeye özen gösterin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı