Ehliyete kayıp yaptırıp gitmemek

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
Ehliyete kayıt yaptırsam ve diyelim sınavlara bundan 1 yıl sonra girmek istesem bu mümkün olur mu veya 2 yıl?

Ehliyete kayıt yaptırsam ve diyelim sınavlara bundan 1 yıl sonra girmek istesem bu mümkün olur mu veya 2 yıl?
Onlarla konuşarak derslere girmezsin ancak sınava girmezsen ehliyet vermezler sana sınavdan belli bir puan alman gerekiyor+ bir de uygulamalı gerçek sınavdan da geçmen gerekiyor L park sol sinyal sağ sinyal olayı.

Onlarla konuşarak derslere girmezsin ancak sınava girmezsen ehliyet vermezler sana sınavdan belli bir puan alman gerekiyor+ bir de uygulamalı gerçek sınavdan da geçmen gerekiyor l park sol sinyal sağ sinyal olayı.

Anladım hocam fakat sormak istediğim soru mesela ben geçen sene fiyatı üstünden kayıt oldum zaten aralık ayında kayıt olmuştum kayıt parasının yarısını da ödedim mesela bundan 4-5 yıl sonra aynı sürücü kursunda kaydım devam edecek mi borçlu olduğum para 2024 fiyatına göre mi kalacak.

Hayır, kayıt yaptırdıktan sonra derslere girersin sonra sınav zamanı belirlenir ve o tarihte sınav girmelisin yoksa tekrardan ya sınava girmem gerekiyordu yada ders alman gerekiyordu diye hatırlıyorum. Yani düşündüğün gibi bir erteleme söz konusu değil sınavları meb hazırlıyor diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı