Ehliyete randevu almadan gidilir mi?

cirilla1

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ben 3 Mart Cuma tarihinde randevu aldım, yetişemedim nüfus müdürlüğüne, trafik vardı bayağı bir geç kaldım. Randevumu da unutup iptal etmedim. Bana 15 gün randevu almama cezası verdiler. Nüfus müdürlüğüne gitsem 2 saat beklemeye de razıyım. Araba alma durumumuz var, tek ehliyeti olan da benim. Yani, randevu almadan gitsem olur mu?

199 üzerinden almayı denediniz mi? Belki oradaki operatöre anlatırsanız durumu yardımcı olurlar.

Aynı şekil 11 şubatta ben yaşadım işbank ATM'den parayı (2.400) çektim ziraat ATM'den b sınıfı ehliyet harcı yatırmak için fakat o gün ikamet ettiğim şehirde pazar vardı bilirsiniz ATM'ler kalabalık olur o günler. Sıra bana gelince bir baktım zam gelmiş daha dün kursta müdür ile 2.400'mü ben ilk aldığımda 500 küsur verdim demiştim (2. ehliyet alışım) konuştuğum rakam 3.200 olmuştu neyse sorun yok işbanktan tekrar para çektim, tekrar ziraat bu sefer oradakilere söyledim acelem var randevuma yetişmem lazım diye (randevuma 6 7dk kalmıştı) yatırdım ve arabaya bindiğim gibi soluğu kaymakamlığın önünde aldım içeri girdiğimde 1dk kalmıştı. ucu ucuna yetiştirmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…