LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 19 Nisan 2025 #1 Merhaba. Sorum şu. Ehliyet kartını kimliğe işletirsem, ehliyet kartını kullanmaya devam edebilir miyim?
Merhaba. Sorum şu. Ehliyet kartını kimliğe işletirsem, ehliyet kartını kullanmaya devam edebilir miyim?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Nisan 2025 #2 Trafik çevirmelerinde ehliyet sormayı bıraktılar. Ya kimlik ya da TC kimlik numarası istiyor polisler. Ehliyeti boşuna taşıyoruz. Artı 0 Eksi
Trafik çevirmelerinde ehliyet sormayı bıraktılar. Ya kimlik ya da TC kimlik numarası istiyor polisler. Ehliyeti boşuna taşıyoruz.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 19 Nisan 2025 #3 LazJedi dedi: Trafik çevirmelerinde ehliyet sormayı bıraktılar. Ya kimlik ya da TC kimlik numarası istiyor polisler. Ehliyeti boşuna taşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam şehirden şehire değişiyor sanırım, genellikle her çevirmede muhakkak bana ehliyet soruyorlar birde kimliğimi felan unutursam ehliyetimi kullanıyorum. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Trafik çevirmelerinde ehliyet sormayı bıraktılar. Ya kimlik ya da TC kimlik numarası istiyor polisler. Ehliyeti boşuna taşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam şehirden şehire değişiyor sanırım, genellikle her çevirmede muhakkak bana ehliyet soruyorlar birde kimliğimi felan unutursam ehliyetimi kullanıyorum.