Ehliyetsiz araç kullananın yanında yakalanmak

Retnuh PT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım babasından arabasını almıştı bende yanındaydım benzinliğe gidiyorduk frene bastık ama önümüzde ki adam ani fren yaptığı için hafiften çarptık. Sonra o anki adrenalinle ne yapacağımızı bilemedik, kaçtık. Jandarma karakolunun önüne geldik yanlışlıkla kapana kısıldık, oradan da bir şekil kaçtık. Şimdi hakkımızda ifade vermiş bana bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım babasından arabasını almıştı bende yanındaydım benzinliğe gidiyorduk frene bastık ama önümüzde ki adam ani fren yaptığı için hafiften çarptık. Sonra o anki adrenalinle ne yapacağımızı bilemedik, kaçtık. Jandarma karakolunun önüne geldik yanlışlıkla kapana kısıldık, oradan da bir şekil kaçtık. Şimdi hakkımızda ifade vermiş bana bir şey olur mu?

Jandarma karakolunun önünde kapana nasıl kısıldınız? O kısmı anlamadım. Siz aracı kullanmadığınızdan size ceza gelmez diyebiliyorum.

Jandarma karakolunun önünde kapana nasıl kısıldınız? O kısmı anlamadım. Siz aracı kullanmadığınızdan size ceza gelmez diyebiliyorum.

Jandarma karakolu değilmiş Maltepe ceza infaz kurumu lojmanının önüymüş yeni giriyorum PC'ye kusura bakmayın yeni gördüm merak edenler içinde bir şey olmadı ifademi alıp serbest bıraktılar.

Sana da arkadaşına da bir şey olmaz. Olan evinde masumca çayını içen olaydan habersiz arkadaşının babasına olur. Görün arkadaşlar bu konuyu, görün de ibret alın arkadaş sandığınızla bir aksiyona girmeyin.

Arkadaşımın babası alkolik genellikle çay değil de rakı içiyor bizde o sayede kaçırdık arabayı zaten :D

CSB değildir ya, korkup gelip açmıştır.
mantıklı değil :) arabayı çarptık jandarmadan kaçtık dur hemen technopata konu açayım filan nedir ya :D

donanımhaber de azıcık takılanlar ne olduğunu bilir.

cool story bro nun kısaltılmışı yani etkileşim kasmak için yapılmış, uydurma hikayelere csb yazıp geçiyoruz :)

Csb diyesim geldi. Zira kaza kaçış ehliyet yok ama avukatı aramak yerine gelmiş buraya konu açmış. Ne alaka 😅

Neden hikaye anlatayım böyle bir durumda benim avukatım falan yok kendimde 18 yaşından küçüğüm babamın olayı bilmesini istemiyorum olay bu her şeye csb atıp durmayın sıkmaya başladınız artık ifademi verdim bıraktılar babamın bile gelmesine gerek kalmadı konuyu fark ettiysen telefondan açmışım Google da 2 saat aradım bir şey bulamadım yoldayken sonra geldim son çareyi burada buldum.

Neden hikaye anlatayım böyle bir durumda benim avukatım falan yok kendimde 18 yaşından küçüğüm babamın olayı bilmesini istemiyorum olay bu her şeye csb atıp durmayın sıkmaya başladınız artık ifademi verdim bıraktılar babamın bile gelmesine gerek kalmadı konuyu fark ettiysen telefondan açmışım Google da 2 saat aradım bir şey bulamadım yoldayken sonra geldim son çareyi burada buldum.
öncelikle sakin ol pençelerini kınına geri sok :D

bu forumda csb sözünü ilk kullandığım konu bu ki üyelik tarihime bakarsan ciddi bir süre geçtiğini anlarsın yani sen daha portakalda vitaminken ben bu foruma kayıt olmuştum :)

özetle her önüme gelene csb yazmıyorum ama bana inandırıcı gelmedi bunu söyledim sadece o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı