patatespc Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu?
Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu?
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.943 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Ağustos 2024 #2 Yasal değil ama az nüfuslu kasaba ilçe tarzı yerlerde bir şey demiyorlar bazen.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.452 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2024 #3 michaelscofield dedi: Yasal değil ama küçük nüfuslu kasaba ilçe tarzı yerlerde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerin nüfusu 25k burada o kadar çok kişiye ceza yazdılar ki. Beni de durdurmuşlardı normal polisti sanırım o yüzden yazmadı. Akıllandım bende ehliyet aldım
michaelscofield dedi: Yasal değil ama küçük nüfuslu kasaba ilçe tarzı yerlerde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerin nüfusu 25k burada o kadar çok kişiye ceza yazdılar ki. Beni de durdurmuşlardı normal polisti sanırım o yüzden yazmadı. Akıllandım bende ehliyet aldım
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.814 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 patatespc dedi: Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Riske atmak doğru değil ve size illegal bir şeyi tavsiye edemeyiz. Bence ehliyet alın öyle deneyin.
patatespc dedi: Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Riske atmak doğru değil ve size illegal bir şeyi tavsiye edemeyiz. Bence ehliyet alın öyle deneyin.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.085 Çözümler 6 2 Ağustos 2024 #5 patatespc dedi: Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrikli alırsan belli bir sınıra kadar ehliyet gerekmiyor, bunu da değerlendirebilirsin.
patatespc dedi: Şehir içi için 100CC ya da 50CC bir cup alacağım ehliyetim yok. 120k nüfuslu küçük şehirde süreceğim. Sadece sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrikli alırsan belli bir sınıra kadar ehliyet gerekmiyor, bunu da değerlendirebilirsin.