PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #11 Everythink dedi: Onu bilmiyorum fakat bunu düşünme ehliyetsiz kullanırsan bir ehliyet parasi Gider cezaya vereceğin parayla git ehliyet al Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle yaş sorunu, babamın 4 aracı da benim adıma ehliyeti diğer arabada unutunca 1000TL ceza yazdılar babama
Everythink dedi: Onu bilmiyorum fakat bunu düşünme ehliyetsiz kullanırsan bir ehliyet parasi Gider cezaya vereceğin parayla git ehliyet al Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle yaş sorunu, babamın 4 aracı da benim adıma ehliyeti diğer arabada unutunca 1000TL ceza yazdılar babama
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 28 Ocak 2023 #12 Everythink dedi: Onu bilmiyorum fakat bunu düşünme ehliyetsiz kullanırsan bir ehliyet parasi Gider cezaya vereceğin parayla git ehliyet al Genişletmek için tıkla... Hastaneye kendi aracımla gidiyorum, doktor rapora ehliyet alamazsın yazdı inadına 6 ay ehliyetim yok Frstghost dedi: Araba alabilecek parası olan ehliyet alabilecek parası da vardır. Genişletmek için tıkla... Ön yargı yapmasak ?
Everythink dedi: Onu bilmiyorum fakat bunu düşünme ehliyetsiz kullanırsan bir ehliyet parasi Gider cezaya vereceğin parayla git ehliyet al Genişletmek için tıkla... Hastaneye kendi aracımla gidiyorum, doktor rapora ehliyet alamazsın yazdı inadına 6 ay ehliyetim yok Frstghost dedi: Araba alabilecek parası olan ehliyet alabilecek parası da vardır. Genişletmek için tıkla... Ön yargı yapmasak ?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #13 Learnof dedi: Hastaneye kendi aracımla gidiyorum, doktor rapora ehliyet alamazsın yazdı inadına 6 ay ehliyetim yok Genişletmek için tıkla... Hmm üzücü durum hocam, su gibi akıp gider diyeceğim ama pek sanmıyorum
Learnof dedi: Hastaneye kendi aracımla gidiyorum, doktor rapora ehliyet alamazsın yazdı inadına 6 ay ehliyetim yok Genişletmek için tıkla... Hmm üzücü durum hocam, su gibi akıp gider diyeceğim ama pek sanmıyorum
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.305 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #14 PetrAFather dedi: Ehliyet olmadığından dolayı ona ceza keserler sadece. Genişletmek için tıkla... Ben ehliyetsiz araba kullanıyorsam ve araba benim üzerime değilse hem araç sahibi hem arabayı kullanan kişi ceza alıyor.
PetrAFather dedi: Ehliyet olmadığından dolayı ona ceza keserler sadece. Genişletmek için tıkla... Ben ehliyetsiz araba kullanıyorsam ve araba benim üzerime değilse hem araç sahibi hem arabayı kullanan kişi ceza alıyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #15 160634 dedi: Ben ehliyetsiz araba kullanıyorsam ve araba benim üzerime değilse hem araç sahibi hem arabayı kullanan kişi ceza alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz yanlış anlatmışım, ehliyet yanında değilse dediğim gibi olur ama ehliyet almamışsa dediğiniz gibi olur.
160634 dedi: Ben ehliyetsiz araba kullanıyorsam ve araba benim üzerime değilse hem araç sahibi hem arabayı kullanan kişi ceza alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz yanlış anlatmışım, ehliyet yanında değilse dediğim gibi olur ama ehliyet almamışsa dediğiniz gibi olur.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ocak 2023 #16 Learnof dedi: Ön yargı yapmasak ? Genişletmek için tıkla... Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben.
Learnof dedi: Ön yargı yapmasak ? Genişletmek için tıkla... Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #17 erme dedi: Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... 6 ay ehliyet alamiyormus.
erme dedi: Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... 6 ay ehliyet alamiyormus.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 28 Ocak 2023 #18 erme dedi: Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... 6 ay boyunca ehliyete yazılamıyorum...
erme dedi: Araç alacak paranız var ama ehliyet alacak yok mu? Bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... 6 ay boyunca ehliyete yazılamıyorum...